Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Details over de nieuwe Freebot-service

Gratis: details over de nieuwe Freebot-service

Free geeft ons details over het nieuwe WhatsApp-chatprogramma

We hebben maandag aangekondigd dat Free Support een chatbot heeft gelanceerd op WathsApp, die daarom 24/7 toegang geeft tot online hulp voor Free Mobile-abonnees. Sindsdien zijn er veel verduidelijkingen aan ons verstrekt. Allereerst, om toegang te krijgen tot het gratis WhatsApp-kanaal, moet je op dit moment het Freebox-abonneesgedeelte doorlopen, in het gedeelte “Help mij”, zowel voor mobiele hulp als op mobiel .. Maar Free vertelt ons dat hij denkt Naar de andere ankerpunten van de WhatsApp-knop, voor eenvoudigere toegang.

Een andere belangrijke subtiliteit, sIk ben beschikbaarzeg het maar als “Chatbot Mobile begrijpt de gestelde vraag niet, of de persoon wil helemaal met iemand praten, we bieden uiteraard Freehelper-hulp aan. Freehelpers is voor iedereen beschikbaar, maar is specifieker van toepassing op alle verzoeken met een hoge toegevoegde waarde.”

Wat veelzeggender is, is dat Freebot sinds de laatste productie-release in staat is om grappen te maken, het is aan jou om te testen!

Free legt uit dat Freebot is ontworpen voor de mobiele wereld. Hij is in staat om vragen van FreeMobile-abonnees te beantwoorden, evenals vragen over de verschillende aanbiedingen en aangeboden diensten. Tegenwoordig is deze service geïntegreerd in het gratis WhatsApp-kanaal en zal binnenkort de Mobile Chatbot vervangen die te vinden is in de online help van de contactpagina van mobiele abonnees,

Free vertelt ons dat deze nieuwe dienst is opgezet door zowel medewerkers van de afdeling abonneerelaties als de ontwikkelaars. We hebben getuigenissen van een aantal van hen kunnen verzamelen:

READ  Monoprix haalt sapflessen tevoorschijn met anti-politieboodschap

Celine, Expert Knowledge Manager bij Chatbot legt uit: “We hebben de Chatbot een persoonlijkheid gegeven, hij is in staat om bepaalde vragen te beantwoorden die niets te maken hebben met technische of commerciële hulp. Natuurlijk zal het je niet vertellen wat de zin van het leven is, maar we hebben ons verschillende vragen voorgesteld die je zou kunnen vraag het…om erachter te komen!”

Van zijn kant wijst Barth, een expert op het gebied van kennisbeheer bij Chatbot “Onze experimenten met zijn gedrag tijdens de verschillende experimentele testfasen stelden ons in staat om hun resultaten elke keer te verbeteren. Het was zeer bevredigend om te zien dat de testers onze robot niet konden vangen!”

Ten slotte meldt Estelle, de deskundige Chatbot Knowledge Officer: “Het was een hele uitdaging voor het team en voor mij om deze tool te leren gebruiken en het ‘brein’ van Freebot beetje bij beetje te zien vormen dankzij de vele leersessies die plaatsvonden, bovendien niet zonder obstakels.”