Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deschamps verplettert Espoar!

Didier Deschamps keerde terug naar de nederlaag van het Belgische team tegen Nederland, tijdens de European Nations Cup, en beschouwde het als een “grote teleurstelling”.

Voordat hij zijn eerste voorbereidende wedstrijd voor het Euro 2020-toernooi met Frankrijk tegen Wales speelde, sprak Didier Deschamps woensdag in een persconferentie over de nederlaag van het Blues-team in het Euro Esports-toernooi. Nederland versloeg (1-2), De mannen van Ripoll faalden in de kwartfinales.

“Ik heb de eerste helft niet gezien, ik heb de tweede helft gezien, het Franse team domineerde. Het resultaat leidt tot enige analyse. Waar gaat het allemaal over? Een doelpunt in 92 … En met ons systeem is het waarschijnlijk niet gevalideerd (met behulp van VAR) Een categorie waar veel uitstekende spelers zijn, Sommigen gingen met mij mee, tenslotte kwalificeerde het Franse team zich jarenlang niet, het werd gespeeld.

Deschamps: “Een grote teleurstelling”

De teleurstelling is groot, maar wie is er om alles in twijfel te trekken… We hebben de mogelijkheid om spelers op te leiden die snel spelen, sommigen van hen bij zeer grote clubs. Het is een teleurstelling, er was een mogelijkheid om door te gaan, al vergeet ik niet dat er onverwachte gebeurtenissen waren. “Ik speelde heel weinig en het Franse team verdiende het om zich te kwalificeren”, legde de Blues-coach uit.

Lees ook >> Mbappe en Deschamps vertellen meer over zijn standpunt

READ  Nice-OM: Alvaro met Sampaoli, Longoria en Payet in sessie [Màj] - Seizoen