Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

DEPECHE INFO. Toulouse Stadium Finale: Cafés en restaurants vallen het decreet van de gouverneur aan

Basic
Handelaren verzetten zich tegen het verbod op de tribunes na 19.00 uur, waartoe de gouverneur zaterdag in het centrum van Toulouse besliste tijdens de Europese Rugby Cup Finale.

Ze werden echter geraadpleegd. Volgens informatie van La Depeche du MidiDe Confederation of Cafes and Restaurants GNI, CPME, the Federation of Small and Medium-sized Enterprises en de Federation of Toulouse Merchants Associations, hebben op vrijdagochtend 21 mei bij de administratieve rechtbank in Toulouse beroep aangetekend tegen een bevel van de gouverneur op vrijdag om bijeenkomsten op zaterdag tijdens de finale te vermijden. Europese Rugby Cup Wie is er tegen Stadion van Toulouse in La Rochelle 17:45 uur in Engeland.

Lees ook:
Toulouse: zonder groot scherm, gesloten balkons: de finale van het stadion van Toulouse zonder het feest

Onder de opgelegde verboden vroeg gouverneur Etienne Goyot bars en restaurants in het stadscentrum van Toulouse, in de buurt van boulevards, Storten hun balkon om 19.00 uur in plaats van 21.00 uur.. Dit is een maatregel die handelaars die zojuist hun balkon hebben heropend na zeven maanden sluiting niet accepteren.

De gouverneur zei donderdag tijdens een persverklaring, in aanwezigheid van de burgemeester, Jean-Luc Modinck, en de voorzitter van het Didier Lacroix-stadion, dat hij koste wat het kost de terugkeer van de epidemie wil voorkomen. Hij had vastgesteld dat de dealers zelf bezorgd waren over het beheer van de stands.

Lees ook:
Finale Europese Rugby Cup: in Toulouse, van dealer naar dealer via Movaca

READ  Engelse League Cup: Manchester City verslaat Liverpool in de achtste finales

Place du Capitole en Place Saint-Pierre zijn ook gesloten voor het publiek. Politieagenten zullen in groten getale naar Toulouse worden uitgezonden. Het is ook verboden om de wedstrijd uit te zenden op het balkon in het stadscentrum van Toulouse.