Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denemarken onderhandelt met het Israëlische bedrijf Elbit om de Tsaren van Frankrijk te vervangen

Denemarken onderhandelt met het Israëlische bedrijf Elbit om de Tsaren van Frankrijk te vervangen

Nadat Denemarken zijn artillerie aan Oekraïne heeft geschonken, moet het deze stukken snel vervangen om zijn bijdrage aan de NAVO veilig te stellen.

Na aankondiging Doneer aan Oekraïne Alle 19 Caesar-geweren van Franse makelij, de Deense regering gaf aan in gesprek te zijn met het Israëlische bedrijf Elbit om zich uit te rusten met de nieuwe wapens Artillerie Mobiel.

De Deense militaire materieeldienst is onderhandelingen gestart met fabrikant Elbit Systems om zo snel mogelijk Atmos-artilleriestukken en Puls-raketlanceersystemen te leveren.Dat heeft het Deense ministerie van Defensie donderdagavond bekendgemaakt. De regering zei dat de apparatuur in 2023 zou kunnen worden geleverd.

Donaties compensatie

Raketwerpers vormen een aanvulling op de nieuwe artilleriesystemen, aangezien het aanvankelijk niet mogelijk is om snel genoeg voldoende artillerie te leveren om aan de operationele behoeften van de verdediging te voldoenMet name door het Deense ministerie.

Denemarken bestelde in 2017 15 langeafstandsgeweren bij de Franse groep Nexter en in 2019 nog eens vier. Maar de leveringen zijn vertraagd en er zijn er maar een paar daadwerkelijk geleverd. Denemarken moet deze onderdelen snel vervangen om ervoor te zorgen dat ze bijdragen aan de toekomstNAVO.

volgende aanwinstenBelangrijk voor de Deense defensie en voor Denemarken om zijn verplichtingen jegens de NAVO te kunnen nakomenMinister van Defensie Jakob Ellemann Jensen motiveerde het in het persbericht. “De schenking aan Oekraïne laat een cruciale leemte achter in de defensiecapaciteitenHij bevestigde.

Volgens Deense media adviseerde de Franse groep Nexter Denemarken om niet van leverancier te veranderen, omdat het in staat zou zijn om nieuwe wapens te leveren.

READ  Live - de vaccinatiecampagne gaat midden in het internaatweekend verder

Caesar is getest in de strijd in Oekraïne, Deense soldaten kunnen het gebruiken en de onderdelen zijn compatibel met Deense defensiecomputersystemen. Om deze drie redenen zou het ongepast zijn als het ministerie in plaats daarvan een Israëlisch systeem zou kopen dat aan geen van de criteria voldoet.De woordvoerder van de groep op de openbare televisie, Dr.

heeftBovendien – Tsaar kanon, drones, speren, hemars … Oorlogswapens in Oekraïne