Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Demi Moore draagt ​​een badpak met haar dochters en maakt indruk op haar!

Tijdens een reclamecampagne voor een badkledingmerk verscheen Demi Moore naast haar dochters.

Schoonheid zit in de familie! Op zondag 5 september 2021 deelde actrice Demi Moore op haar Instagram-account een foto van zichzelf in zwembroek met haar drie dochters: Rumer Willis, Talula Willis, Scott LaRue Willis.

Op deze foto ontdekken we: De 58-jarige actrice Het dragen van een badpak uit één stuk van AndieSwim. Een model dat perfect de figuur van haar dromen benadrukte. Aan de kant van haar dochters droeg Scout LaRue een witte bikini, terwijl Tallulah en Rumer kozen voor een model uit één stuk, net als hun moeder. En we moeten toegeven dat ze geweldig zijn. Een ongekende familiefoto die een hit is sinds ik er maar liefst 76000 vind-ik-leuks In een paar uur.

Demi Moore, 58-jarige prominente actrice

Vorige week met nog een foto van haar in een rood zwempak, van het merk AndieZwemmen Demi Moore is altijd al een sensatie op het web geweest. Op 27 augustus verzamelde ze in ieder geval 168000 vind-ik-leuks Voor deze opname in zwembroek. Eén ding is zeker, Demi Moore is nog steeds hot.

———————-

Lees ook: Demi Moore: Zo sexy in een rood zwempak, de remake van “Malibu Alert” maakt ons!

READ  "Geen goed mens": Hugo Manos verplettert een beroemde omroep die ruzie maakt met Laurent Roquier