Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dead Space: 4K Trailer van remake d’EA Motive Exclusieve aux Consoles Next Generation | Xbox One

We hebben je er enige tijd geleden over verteld en nu het officieel is, werkt EA Motive heel goed aan zijn remake. gewoon gedoopt lege ruimte Dat werd onthuld tijdens EA Play Live met een korte teaser. De game is ontwikkeld met behulp van de Frostbite-engine en biedt bijgewerkte graphics en gameplay.

Een releasedatum is nog niet aangekondigd, maar we weten dat deze exclusief beschikbaar zal zijn op Xbox Series X | S, PlayStation 5 en pc.

Dead Space, een klassiek survival-horrorgenre in de ruimte, is terug in een volledig herbouwde versie van Motive Studios voor een rijkere en meeslependere ervaring dan ooit tevoren. Gebruikmakend van de kracht van de Frostbite-engine en consoles van de volgende generatie, biedt deze nieuwe versie verbluffend realistische graphics en veel gameplay-verbeteringen, terwijl de geest van het originele spel levend blijft.

Dead Space, een klassiek survival-horrorgenre in de ruimte, is terug in een volledig herbouwde versie van Motive Studios voor een rijkere en meeslependere ervaring dan ooit tevoren. Gebruikmakend van de kracht van de Frostbite-engine en consoles van de volgende generatie, biedt deze nieuwe versie verbluffend realistische graphics en veel gameplay-verbeteringen, terwijl de geest van het originele spel levend blijft. Dead Space zal beschikbaar zijn op PlayStation®5 en Xbox Series X | S en pc.

De eenvoudige ingenieur die verantwoordelijk is voor het repareren van USG Ishimura, het gigantische ruimteschip, Isaac Clarke, zal snel begrijpen dat de zaken erg slecht zijn gelopen. De bemanning wordt afgeslacht en besmet met een buitenaardse plaag… Nicole, zijn geliefde partner, is ergens op het schip verdwaald.

READ  De Chinese rover "Zhurong" begint de Rode Planeet te verkennen

Alleen gewapend met zijn gereedschap en wetenschappelijke vaardigheden, zal Isaac proberen de nachtmerrieachtige waarheid te ontdekken die op de loer ligt aan boord van de Ichimura. Om dit te bereiken, zal hij niet alleen moeten vechten voor zijn overleving in het aangezicht van de vijandige wezens die bekend staan ​​als “Diagrammed”, maar ook zijn geestelijke gezondheid behouden ondanks de onuitsprekelijke verschrikkingen die hem in de weg zullen staan.