Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon verplettert prijzen, 10 gekke deals voor vrijdag

De verkoop eindigt over een paar dagen op Amazon, Cdiscount of Fnac. Het einde van de operatie is voorzien voor midden volgende week, wat betekent dat de prijzen snel weer normaal zullen worden. Tot die tijd kun je nog de laatste goudklompjes vinden voordat ze uit elkaar gaan. De derde afschrijving is bezig, u kunt profiteren van de laagste tarieven. Hier is onze gids voor de beste deals voor vrijdag.

Goede plannen voor nu: 🔴

Computers/Tablets/TV:
Smartphones en forfaits:

Duikers:

Bekijk alle shows

Verkopen op Amazon, Cdiscount en anderen zijn een geweldige kans om flash-verkopen te vinden. Deze speciale promoties zijn ontworpen voor een zeer korte periode en zijn vaak slechts een paar uur beschikbaar. En niet voor niets zijn dit kortingen op premium producten die een beperkte voorraad hebben. Het is elke dag onthuld sinds de operatie begon, en dat is vandaag nog steeds het geval.

Deze versie van Sales op Amazon, Cdiscount en andere werkt op dezelfde manier als de vorige. Zoals altijd zorgt het lage prijsverlagingssysteem ervoor dat de prijzen elke week iets meer dalen tot de derde prijsdaling. Dat laatste is al een paar dagen aan de gang en de prijzen zijn extreem, wat ook bijdraagt ​​aan meer pauzes. En ter informatie: het einde van het evenement was vastgesteld op 27 juli, aanstaande woensdag.

Wat zijn de voordelen van zomerkortingen?

De verkopen bij Amazon en Cdiscount, maar ook bij Fnac en andere handelaren waren dit jaar verrassend. Al deze acteurs zijn gewend om Special Operations te laten vallen ten gunste van andere operaties zoals Black Friday of Prime Day. Ze hebben besloten om tijdens deze speciale editie weer op dat laatste te focussen en hoe graag ze het ook zeggen, het is een genot om het te zien.

READ  Hogwarts Legacy: 45 minuten gameplay met gevechten en personagecreatie | Xbox One

Tijdens de uitverkoop biedt Amazon het aanbod in Frankrijk aan. De e-merchant aarzelt niet om de vele kortingen te benadrukken die betrekking kunnen hebben op populaire producten zoals premium. Het is zeer aanwezig in deze periode en helpt ook om het beeld te herstellen van dit proces waarvan het belang de laatste jaren is afgenomen.

Voor deze zomerverkopen benadrukt Amazon klassieke kortingen – inclusief flash-deals. Al deze kortingen maken officieel geen deel uit van de verkoop, omdat ze niet voldoen aan de verschillende vereiste criteria. De Franse overheid verplicht handelaren om de instructies op te volgen zodat ze het live signaal van het evenement kunnen bekijken, wat niet het geval is op de site.

Verkoop op Amazon wordt gepresenteerd als aanbiedingen, niet als verkoop. Toen het werd gemaakt, werd dit proces gebruikt als een voorraadafname voor traditionele winkels, en het biedt handelaren ook een periode zodat ze met verlies kunnen verkopen. Behalve dat Amazon niet veel voorraad heeft en dit punt daarom niet kan valideren. Als dit juridische aspect verduidelijking behoeft, is er voor het publiek geen echte verandering.

Voor alle deals op Amazon vind je ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon

Wat biedt te grijpen op amazon

De lijst die we hierboven hebben ontworpen en gepresenteerd, zou u wat tijd moeten besparen tijdens deze verkopen op Amazon, Cdiscount en meer. En terecht, er zijn vanaf het begin van het proces duizenden kortingen online en het kost vaak tijd om elke site te bezoeken. We hebben onze selectie gericht op technologie, wat logisch is, maar alle productkenmerken zijn erbij betrokken. Maak gerust een bladwijzer voor deze pagina om terug te komen, updates te zien en zaken te doen.

READ  Xiaomi Mi Pad: high-end tablets worden steeds duidelijker

Tijdens deze verkopen zijn Amazon en andere online handelaren terug: dit zomernummer is een kans om te besparen op referentie-items. Het platform besloot de prijzen van verschillende Apple-producten te verlagen. De score is gelijk, er zijn aanbiedingen op iPhones, MacBooks, AirPods … Bovendien zijn draadloze koptelefoons nog steeds verkrijgbaar tot -30%, je kunt een goede deal krijgen als je snel bent.

Ter gelegenheid van deze verkopen heeft Cdiscount ook besloten om met uitstekende aanbiedingen te reageren. Sinds de start van de operatie zijn er flinke kortingen geweest bij de Franse handelaar, waaronder een deal op de Bose QC 35 II draadloze hoofdtelefoon. Over het algemeen werden Xiaomi-telefoons ook geëerd – evenals vele andere producten, al dan niet technisch.

Zoals we al zeiden, is de verkoop op Amazon, Cdiscount en anderen gericht op alle productcategorieën. Aan de hightech-kant kunnen we nuggets vinden op smartphones of computers. Afgezien daarvan laten alle andere kenmerken ook een prijsdaling zien, of het nu gaat om beddengoed, cultuur, videogames of zelfs gezondheid.

Waarom zou u zich bezighouden met verkopen op internet?

Verkoop of niet, Amazon en andere handelaren hebben allemaal een retourbeleid opgesteld, dat verplicht is in Frankrijk. Het geeft klanten nog een kans en vooral een deadline zodat ze het artikel kunnen retourneren en het geld terugkrijgen als ze van gedachten veranderen. Deze periodes zijn 30 dagen op Amazon en 14 dagen op Cdiscount, Fnac, Darty en anderen. Het is een geruststellend vangnet, want je kunt kopen zonder risico… en bij het promoten.

Anders dan dat, moet u ook weten dat de producten die onder de aanbiedingen vallen, recht hebben op dezelfde garanties als de officiële winkel. Het is simpel, als je de iPhone 12 bij Amazon bestelt, krijg je twee jaar garantie op de smartphone en kun je bij Apple Stores terecht voor (of andere) vragen. Ook bij het online bestellen is het goed om te weten. Vergeet niet snel te zijn, het proces zal volgende dinsdag al voltooid zijn.

READ  Google Berichten is eindelijk in beweging om u meer te lokken dan iMessage en iPhone

Om de aanbiedingen op Amazon te ontdekken, vindt u ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon