Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De zoektocht van Brion wordt gepauzeerd na de tweede zaak Creutzfeldt-Jakob

De openbare onderzoeksinstituten besloten tot een uitstel van drie maanden nadat een tweede geval van Creutzfeldt-Jakob werd ontdekt bij een laborant.

Geen ervaring met prionen voor de komende drie maanden. Dit werd vastgesteld door de vijf betrokken Franse openbare onderzoeksinstituten (Anses, CEA, CNRS, Inrae, Inserm), nadat een geval van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob was ontdekt bij een gepensioneerde laboratoriumassistent. Laatstgenoemde werkte tijdens haar loopbaan in prionen bij het National Research Institute for Agriculture, Food and the Environment (Inrae) in Toulouse.

«De schorsingsperiode die vanaf vandaag wordt vastgesteld, zal het mogelijk maken om de mogelijkheid van een verband tussen het waargenomen geval en de eerdere professionele activiteit van de persoon te bestuderen en, indien nodig, de preventieve maatregelen in onderzoekslaboratoria aan te passen.Leg de onderzoeksorganisaties uit in gezamenlijk persbericht Gedateerd 27 juli, eveneens ondertekend door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek. bel hem Le Figaro, stelt het INRAE-management vast dat “Er is geen arbeidsongeval gerelateerd aan:

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 89% om het te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  4 weken durende richting: weer tot 6 juni