Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De zanger van de Duitse band Rammstein wordt ervan beschuldigd in het middelpunt te staan ​​van een systeem van seksuele predatie

De zanger van de Duitse band Rammstein wordt ervan beschuldigd in het middelpunt te staan ​​van een systeem van seksuele predatie

Met onze correspondent in Berlijn, Pascal Thibaut

Lindemann-systeem » : De kop haalt de eerste pagina van het tijdschrift Süddeutsche Zeitung. Dat meldt de krant van de publieke media NDR op vrijdag 2 juni Een zeer uitgebreid onderzoek Over het slaan van jonge vrouwen georganiseerd door de entourage van de zanger van de groep Rammstein.

Er zijn talloze getuigenissen verzameld van fans, wat aangeeft dat sommige vrouwen op de hoogte waren van de bedoelingen van de artiest, en andere niet: geslachtsgemeenschap was niet altijd in overeenstemming met Till Lindemann. Süddeutsche Zeitung wonderen Hoe kan in 2023 dat a 60-jarige man Hij ziet zichzelf voor deze doeleinden meisjes fokken ? »

De industriële metalband, bekend over de hele wereld sinds zijn opkomst eind jaren 90, heeft het sinds zijn oprichting 30 jaar geleden. jaar aan zijn provocaties: of het nu gaat om foto’s van de Olympische Spelen van 1936, gemaakt door Adolf Hitlers propagandist, Leni Riefenstahl, of andere nogal openlijke verwijzingen naar het naziregime, of meer recentelijk een video waarin muzikanten gestreepte outfits dragen die doen denken aan degenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd.

Een deelnemer aan de controverse is de band Rammstein, die met name beelden van het naziregime gebruikt sinds de jaren 90. Hier, zanger Till Lindemann, tijdens een concert in Wacken, Duitsland, 1 augustus 2013. © Carsten Rehder / DPA / AFP

deze Openbaring valt ten kwade Aangezien de Rammstein-tour die momenteel gaande is: de vier concerten in München met bijvoorbeeld 240.000 toeschouwers uitverkocht zijn, staat de band op 22 juli gepland in het Stade de France in Parijs.

READ  Topless Delphine Weisspizer, haar gedurfde imago ontsteekt internetgebruikers!