Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Caroline Rowe: Gestolen kusjes van de journaliste en haar machtige echtgenoot op de tribune van Roland Garros

Caroline Rowe: Gestolen kusjes van de journaliste en haar machtige echtgenoot op de tribune van Roland Garros

Op vrijdag 2 juni was Caroline Rowe aanwezig bij de French Open op Roland Garros. De journalist zat niet alleen op de tribune, want ze lag in de armen van haar man, Laurent Soule. Er hing liefde in de lucht op Roland-Garros.

Oh baby. Het is een diep gevoel dat hij lijkt te kennen Caroline Roweeen politiek journalist, en haar man, de algemeen directeur van Facebook Frankrijk, Lauren Soule. Daarvoor was de laatste de stafchef van Nicolas Sarkozy in de UMP-partij. In deze Vrijdag 2 junihet paar leek erg Teder en tactiel Op de tribune van de French Open op Roland-Garros met een prachtig zonnetje erbij.

Tussen de twee wederzijdse kusjes door konden de geliefden het befaamde tennistoernooi volgen, waar een groot deel van de Fransen vanuit hun huis naar keken. A speciaal momentDus aan de journalist en haar man.

Caroline Rowe en Laurent-Sully, liefhebbende partners

Carolyn RoweM Rosalie, geboren in de eerste unie in 2004, en Marceau, geboren in 2009 uit haar liefdesrelatie met Laurent Soule. Bovendien is de journalist de schoonmoeder van Victoire en Sixteen, geboren uit de eerste verbintenis van haar man. Het maakt allemaal nogal wat uit familie stap.

Het is duidelijk dat het koppel niet alleen op de tribune zit op vrijdag 2 juni. Veel beroemdheden waren ook in de buurt, waaronder animators: Julien Arnault, Anne-Sophie Labex en Nathalie Renault. Iedereen kon de wedstrijd tussen speelsters Arina Sabalenka, Daria Kasatkina en Jessica Pegula bijwonen. Bij de mannen kon het publiek genieten van de wedstrijden van Rublev, Tsitsipas, Djokovic en Alcaraz. Een mooi moment gedeeld tussen Caroline Rowe en haar man, maar ook tussen de sterren van de kleine schermhosts. Tennis wint je.

READ  Belangrijkste doelgroepen: 'Visions' finish op TF1 en France 2-serie bijna 3 miljoen - 'Getrouwd op het eerste gezicht' op M6 op 2,7 miljoen - Flop voor de Molières op France 3 verslagen door W9 en TMC