Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

2-jarige Lilibet: deze zeldzame foto’s van de dochter van Meghan en Harry

2-jarige Lilibet: deze zeldzame foto’s van de dochter van Meghan en Harry

Ter gelegenheid van de tweede verjaardag van hun dochter Lilibet, op zondag 4 juni 2023, onthulden Prins Harry en Meghan Markle nieuwe foto’s van hun kleine meid op Instagram.

Zondag 4 juni 2023 is een datum die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan Prins Harry En Meghan Markle. Inderdaad, op deze dag vierden de hertog en hertogin van Sussex de tweede verjaardag van hun jongste dochter, Lilibet Diana. Herinnering, Kleine zusArchie Hij is op 4 juni 2021 ter wereld gekomen. In tegenstelling tot zijn oudere broer, die werd geboren uit prins Harry en Meghan Markle Ze waren nog steeds leden van de Britse koninklijke familie, De kleine Lilibet Diana werd geboren nadat het stel besloot het VK te verlaten, Om naar de Verenigde Staten te verhuizen, meer bepaald naar Californië.

Om het jaar van hun kleine meisje te vieren, Prins Harry en Meghan Markle plaatsten op zondag 4 juni 2023 een montage van meerdere foto’s op Instagram. Hierop konden netizens de fysieke ontwikkeling van de kleine Lilibet Diana ontdekken, Die binnen twee jaar goed is gegroeid. Enkele maanden geleden waren het de abonnees van het Amerikaanse streamingplatform Netflix die ongepubliceerde foto’s van de jongste dochter van Prins Harry en Meghan Markle konden ontdekken. Herinnering, De hertog en hertogin van Sussex hebben een hoofdrol gespeeld in een documentaire over hun levendie in december 2022 op Netflix zal verschijnen.

Lilibet’s verjaardag: Zijn grote broer Archie vierde een maand geleden vier jaar geleden

Als kleine Lilith Diana op zondag 4 juni 2023 twee jaar viert, Zijn oudere broer Archie vierde op zaterdag 6 mei 2023 zijn 4e verjaardag. Het was een nogal speciale dag, aangezien het precies de datum was die Buckingham Palace had uitgekozen voor de enscenering. De officiële kroning van koning Charles III. Prins Harry was uitgenodigd voor de ceremonie in Westminster Abbey in Londen en maakte de reis om het evenement bij te wonen. Maar, Archie’s vader keerde terug naar Californië zodra het feest voorbij was, om de dag bij zijn zoon te zijn. Ondertussen bleef Meghan Markle liever thuis om voor haar kinderen te zorgen.

Over de auteur

Clément Machito Gepassioneerd door sport, vooral voetbal, basketbal en worstelen (bedankt Canal+!), is Koh-Lanta voor mij het belangrijkste programma op de Franse tv. In het verleden ben ik ook een fervent kijker geweest van Star Academy op TF1, maar ook van de trilogiescènes van zaterdag op M6. Vandaag heeft de wereld van de media geen geheimen meer voor mij…of bijna.