Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De weerpresentator vertelt over de stijgende temperatuur

De weerpresentator vertelt over de stijgende temperatuur

een aanbod Verbergen Inhoud

De zomer van 2023 belooft een van de heetste zomers van 2023 in de geschiedenis te worden. Volgens prognoses van Météo France, Kwik kan al boven de 40 graden Celsius komen in bepaalde gebieden. Vooral in het zuiden en midden van het land. Wat zijn de redenen voor deze uitzonderlijke hittegolf? Evelyn dahlia’s benadrukken onze lantaarn.

Waarom stijgt de temperatuur?

Op 19 april vierde Evelyn Dahliat haar 75ste verjaardag. Je kent haar gezicht heel goed, want ze is een belangrijk figuur op de Franse televisie. Sterker nog, sinds 1991 Biedt weersvoorspellingen op TF1 en LCI.

Over het weer gesproken, Frankrijk kampt momenteel met forse hittegolven. Zo erg zelfs dat het plein midden in de stad geen voorbijgangers ziet. De oevers van de Rhône zijn bijna leeg. in Lyon (Rhône-Alpes), De temperatuur loopt op tot 38 graden Celsius En het wordt ondraaglijk.

“We proberen kleine hoekjes in de schaduw te vinden, maar we moeten regelmatig stoppen”, aldus een omstander.

Frankrijk is inderdaad geraakt Een ongebruikelijke hittegolf voor de derde week van augustus. Niet voor niets is het vooral het begin van de zomer. Zoals Evelyn Deliatt, weerspecialist voor TF1 en LCI, uitlegt, in JT 20 uur video van TF1 :

“De zuidelijke stroming brengt hete lucht uit de Maghreb en de anticycloon, dat wil zeggen, hoge drukken voorkomen dat deze hete lucht dichtbij de grond komt en comprimeren deze hete lucht die niet meer kan worden geëvacueerd, en dit wordt ook wel een thermische koepel genoemd.”

lezen
Evelyn Deliat: Na de ruzie legt Miss Weather uit hoe de kaarten worden gemaakt

READ  Wat zou een temperatuurstijging van twee graden betekenen?

Opgemerkt moet worden dat ook vakantiegangers in de bergen last hebben van de hittegolf. Dus zelfs op een hoogte van meer dan 1000 meter, Combloux geeft een temperatuur aan van 30°C ! De atleten die vroeg op pad gingen, moesten harder werken dan verwacht.

Het noorden en oosten zullen getuige zijn van de aanhoudende hittegolf. Op de kaart is het zuiden in het rood weergegeven. de reden ? Dit weekend nadert het de 40°C en kan het op maandag en dinsdag overschrijden. afgekort, De zomer van 2023 heeft nog nooit zo’n hete aflevering gezien.

Gaat Evelyn Deliat binnenkort met pensioen?

Weg van het weer, verklaarde Thierry Thuillier, CIO van TF1, in juni 2021 in Parijse. ik heb geantwoord Vragen over de toekomst van Jacques Legros. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om over Evelyn Dahliat te praten.

“Je kunt me vragen naar Evelyn Deliat, maar ik kan je vertellen dat ze er nog vele jaren zal zijn. Ze is een buitengewone vrouw die van alles houdt: ze maakte TikTok-video’s en opende net een Twitter-account”, zei hij.

Wat is het echt? Onlangs, op 21 december 2022, bracht een populaire weerpresentator het onderwerp ter sprake, en hij is nog steeds bij onze collega’s van Parijse. Op de vraag of ze wilde vertragen en Gaat met pensioenZe antwoordde:

“Het hangt niet van mij af, maar van de kijker en mijn baas.”

Verder gewoon een kwestie Misschien is hij moe van zijn werk Laat Evelyn Deliat tenminste reageren.

Integendeel, met alles wat er gaande is, is het spannender dan ooit. Onze spullen evolueren voortdurend, legde ze uit.

Dus het weer doet het hart van Evelyn Dahliyat sneller kloppen!

READ  Covid: hoe de bescherming van Pfizer en Astrazeneca in de loop van de maanden verzwakt

Evelyn Dahliat: haar borstkanker

Als Evelyn Deliat altijd reageert op het kleine scherm, Zijn leven was geen lange luie rivier . Sterker nog, ik vecht al elf jaar tegen borstkanker. Bovendien koos ze er lange tijd voor om te zwijgen. Zijn reden?

lezen
Evelyn Dahliat: Haar bericht aan Ange Noiret om hem te feliciteren met zijn optreden tijdens het weerbericht

Dat legde de presentator uit tijdens een interview met hem Tele-vrije tijd mei 2023:

“Ik voelde dat het iets heel persoonlijks was en dat ik er niet over hoefde te praten of dat er geen reden was om na te denken over mijn lot. We zagen dat ik een pruik had, ik deed hem af en we zagen mijn haargroei. Ik wilde niet communiceren (…). Ik heb mijn professionele leven en mijn privéleven altijd gescheiden.”

Evelyn Deliat woont Sidaction 2022 bij als onderdeel van Paris Fashion Week in de Salle Wagram op 7 maart 2022 in Parijs, Frankrijk – Image Credits: Getty Images

Als de gastheer haar ziekte wil verbergen, is het nog steeds Evelyn Deliat Hij stemde ermee in om te getuigen. Zeker tijdens speciale gelegenheden zoals Pink October.

“Ik antwoordde positief, omdat ik dokters hoorde zeggen dat het belangrijk is dat bekende mensen hierover praten. Het raakte me. Ik voelde een verantwoordelijkheid om dat te doen”, vertelde ze onze collega’s.

Evelyn Dehliyat geloofde dat haar kankeroperatie niet onopgemerkt zou blijven. Maar ze ging door met de behandeling en nam een ​​pauze aan het begin van het schooljaar. De Fransen merkten al snel zijn afwezigheid op. De moeder vertrouwt en is erg blij:

“Op een gegeven moment belden kijkers TF1 en stuurden ze e-mails om te vragen wat er aan de hand was, dus namen we contact met haar op. Het was wederzijds ondersteunend. Ik kreeg veel warme feedback van kijkers, die me vertelden dat ze bij me waren, en dat het zou wel goed komen. Aan de andere kant heb ik de vrouwen ongetwijfeld moed gegeven toen ik weer aan het werk ging.”

De getuigenis en ervaring van Evelyn Deliat zijn altijd zeer nuttig voor de patiëntenzelfs na elf jaar.

READ  La reine des Belges Mathilde en immersion dans l'Egypte ancienne en prelude à quatre anniversaires