Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voorzitter van het Europees Parlement is naar het ziekenhuis gebracht vanwege een “storing in zijn immuunsysteem”

De Italiaan David Sassoli ligt sinds 26 december in het ziekenhuis in Italië. “Alle officiële activiteiten zijn afgelast”, zegt zijn team.

Artikel door

gepubliceerd

updaten

leestijd : 1 minuut.

Hij was zwak door een longontsteking, die hij afgelopen september opliep. De Italiaan David Sassoli, voorzitter van het Europees Parlement, ligt sinds 26 december in het ziekenhuis in Italië Zijn team maakte maandag 10 januari bekend. “Deze ziekenhuisopname was nodig vanwege ernstige complicaties veroorzaakt door een storing van het immuunsysteem”, identificeert zijn woordvoerder, Roberto Coelho, eraan toevoegend dat: “Al de De officiële werkzaamheden van de voorzitter van de Tweede Kamer zijn afgelast..

Voormalig journalist voor de Italiaanse publieke televisie, RAI, David Sassoli werd geboren op 30 mei 1956 in Florence en is nu 65 jaar oud. Hij werd in juni 2009 verkozen tot lid van het EP onder de vlag van de Democratische Partij en nam tien jaar later, op 3 juli 2019, het voorzitterschap van het Parlement over.

READ  Covid - Omicron : een vaag begrip van het vage, weerstand tegen immuniteit, herinfecties... Ce que craignent les experts avec BA.2