Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voorheen mooiste videogame ter wereld keert terug naar de Xbox Showcase met een nog indrukwekkendere release in 2024

De voorheen mooiste videogame ter wereld keert terug naar de Xbox Showcase met een nog indrukwekkendere release in 2024

Spelnieuws De voormalige mooiste videogame ter wereld keert terug naar de Xbox Showcase met een nog indrukwekkendere release in 2024

delen:


Van alle aankondigingen tijdens de Xbox Games Showcase van vanavond was er één die fans van luchtsimulators misschien zou plezieren. Microsoft Flight Simulator wordt door veel spelers zeer gewaardeerd vanwege het verbazingwekkende realisme, en is terug in een versie uit 2024 die het risico met zich meebrengt dat je naar een hoger niveau wordt getild.

Zie Xbox Game Pass op Microsoft

Een spel dat wordt geprezen om zijn realisme

Als je van luchtvaart en vliegtuigen in het algemeen houdt, mag je dit fenomeen niet missen. Microsoft Flight Simulator. Regelmatig komen de ontwikkelaars van deze vluchtsimulator terug met een nieuwe versie die geavanceerder en realistischer is dan de vorige, en spelers zijn er altijd om zich voor te doen als echte piloten. In 2020 verbaasden ze iedereen met een game met de titel Microsoft Flight Simulator. van, Het werd beschouwd als het mooiste spel ter wereld tot de komst van Senua’s Saga: Hellblade II.

De voormalige mooiste videogame ter wereld keert terug naar de Xbox Showcase met een nog indrukwekkendere release in 2024

Dankzij hem kunnen vliegeniersliefhebbers een paar uur lang in de lucht verdwalen Ontdek de wereld vanuit een nieuwe invalshoek, allemaal dankzij het zeer geavanceerde simulatieaspect maar vooral dankzij de nauwkeurige modellering van onze prachtige planeet. Markering Galerij met Xbox-games Vanavond onthulden de ontwikkelaars een nieuwe trailer voor zijn opvolger.


Verbazingwekkende vluchtdiversiteit

Als je Microsoft Flight Simulator in 2020 leuk vond, vind je het misschien ook geweldig Microsoft Flight Simulator 2024. De game richt zich altijd op dezelfde eisen van realisme, en de game wil zich deze keer dankzij deze game onderscheiden Een verbazingwekkende verscheidenheid aan apparaten die kunnen worden bediend. Geen eenvoudige commerciële vliegtuigen meer en meer gewone machines, deze keer kun je van alles en nog wat aan, niet alleen vliegtuigen.

READ  6 aankondigingen verwacht in de keynote van Apple op 20 april 2021

In Microsoft Flight Simulator 2024 kun je daadwerkelijk autorijden Ambulancevliegtuigen, vliegtuigen voor luchtreclame, privévliegtuigen, vliegtuigen gebruikt in de landbouw, maar ook heel verschillende vliegmachines zoals helikopters of zelfs luchtballonnen! Het is eenvoudig, de verscheidenheid aan benaderingen lijkt enorm, en we kunnen alleen maar hopen dat het gevoel van vlucht daar blijft. Kortom, Microsoft Flight Simulator 2024 lijkt een waardige opvolger van 2020, wat genoeg is om heel veel mensen blij te maken. Om het te kunnen krijgen, hoeft u vanaf dan slechts een paar maanden te wachtenDe game zal op 19 november 2024 beschikbaar zijn voor pc en Xbox Series.

Over het vluchtsimulatiespel van Microsoft

Examen

Microsoft Flight Simulator: de wereld zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien!

Spelnieuws

We evalueren… Flight Simulator: realisme, weer, multiplayer…

Extracten

Microsoft Flight Simulator: 10 meest succesvolle steden in het spel

Wiki

Microsoft Flight Simulator, tutorials, complete gids

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.