Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is hoe het volgende verbonden horloge van Google eruit zal zien

Dit is hoe het volgende verbonden horloge van Google eruit zal zien

91Mobiles heeft, in samenwerking met de Franse leker OnLeaks, 3D-weergaven gepubliceerd van de Pixel Watch 3, het volgende verbonden horloge van Google.

Google Pixel Watch 3 // Bron: OnLeaks en 91 Mobiles

Hoewel Samsung naar verwachting binnen een paar weken zijn volgende verbonden horloges, de Galaxy Watch FE, Watch 7 en Watch Ultra, zal introduceren, lijkt het erop dat Google niet is buitengesloten. In een artikel gepubliceerd op de website op maandag 10 juni 91 mobiel Google heeft 3D-weergaven onthuld van het ontwerp van het aankomende horloge van de fabrikant, de Google Pixel Watch 3.

Deze afbeeldingen, geproduceerd in samenwerking met de Franse leker OnLeaks, geven een eerste glimp van het verwachte ontwerp van de Pixel Watch 3. Het horloge zou grotendeels het ontwerp van de vorige twee modellen moeten overnemen, de Google Pixel Watch en Google Pixel Watch 2. Vandaar Je zou het ronde uiterlijk van de vorige modellen moeten terugvinden, met een draaibare kroon aan de rechterkant. Aan de linkerkant moet het horloge een gleuf voor de behuizing hebben en a priori een luidspreker voor oproepen. Bovendien zou het horloge, volgens de gepubliceerde afbeeldingen, het bandbevestigingssysteem van eerdere generaties moeten behouden.

Identiek beeldscherm, maar de Pixel Watch 3 is dikker

En in het artikel bij de foto’s 91 mobiel Ook merkt hij op dat het horloge zou moeten profiteren van een 1,2-inch scherm. Dat is hetzelfde formaat als de Pixel Watch 2, wat de hoop lijkt uit te sluiten om te profiteren van de dunnere randen rond het scherm.

Een van de belangrijkste verschillen kunnen we echter opmerken dat het horloge volgens OnLeaks dikker zal zijn dan de Pixel Watch 2, ongetwijfeld om een ​​batterij met een grotere capaciteit te integreren om de belangrijkste zorg van de Pixel Watch, namelijk zijn autonomie, weg te nemen. . Qua horlogeformaat zou de Pixel Watch 3 dus afmetingen moeten hebben van 40,79 x 40,73 x 14 mm, vergeleken met 41 x 41 x 12,3 mm.

We zouden meer moeten weten over de Google Pixel Watch 3 tijdens de officiële presentatie. Logisch dat dit zou plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Made by Google-conferentie, die doorgaans begin oktober wordt georganiseerd, samen met de Pixel 9 en Pixel 9 Pro.