Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De verbazingwekkende wraak van Klein Duimje

De verbazingwekkende wraak van Klein Duimje

schilderen – Zijn poging om de IT-groep te redden kreeg de voorkeur boven die van Daniel Kretinsky. Het is een overwinning voor de 45-jarige zakenman die zich al twee jaar geduldig voorbereidt om het voormalige Franse vlaggenschip, dat op de rand van een faillissement stond, op te slokken.

Herinnert David Liane zich dit? Het was 2009 en hij was pas 27 jaar oud. De jonge manager stond al aan het hoofd van het digitale dienstenbedrijf Onepoint, dat hij zeven jaar geleden oprichtte, en speelde nog steeds aan de prestigieuze pokertafels op het Europese circuit. Tijdens een spel in Barcelona, ​​tijdens een ronde waarin het paar Azen in de trekking hem de best mogelijke hand verzekerde, liet de jonge zakenman zich, nadat hij de andere drie kaarten had getrokken, in de slag van de Amerikaan Phil Ivey vallen, leidde een groep van 6. Met een donkere bril op zijn gezicht verloor David Leani een groot deel van zijn winst na deze “slechte nederlaag”.

De zakenman liet kort daarna zijn kaarten vallen, maar het beroepsleven bracht hem terug naar de onderhandelingstafel. In een vals pokerspel om Atos te veroveren, wordt David Layani lange tijd belachelijk gemaakt vanwege zijn zwakke hand. In de herfst, toen hij 10% van de hoofdstad van Athos veroverde, in de hoop een centrale rol te spelen in het lot…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 94% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop

1 euro per maand gedurende 3 maanden. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Emmanuel Macron onder schuldendruk