Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De verbazingwekkende ontdekkingen over de verlenging van het mandaat van Kylian Mbappé

Wat volgt er voor deze advertentie?

De advertentie schokte eind vorig seizoen de voetbalwereld. Na maanden en maanden van onderhandelingen en transformaties besloot Kylian Mbappé zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen en weigerde opnieuw om door te gaan bij Real Madrid. De Spaanse club was echter dicht bij de rekrutering van Bondenois en tot de laatste seconde was de trend richting vertrek. Maar de regering van Parijs had de juiste argumenten om hem over te halen tot verlenging. En deze zondag The Journal du Dimanche onthult de spannende scènes van dit nieuwe decennium En de reden daarvoor.

Complicaties voor het sportproject

Voor PSG was het eerst nodig om een ​​beslissing te nemen. Na aankomst in Paris Saint-Germain, werd Kylian Mbappe al snel de basis van het Parijse project. De persoon waar je omheen moet bouwen om het team vooruit te helpen. En om het voormalige Monaco een plezier te doen, was het nodig om hem een ​​speciale behandeling te geven. Wat indirect leidde tot het vertrek van Leonardo, die tegen het verlenen van volledige bevoegdheden aan de speler was. “Het is iets dat nergens anders te vinden is. Het was een beetje vergelijkbaar in Barcelona met Messi, en het ging bergafwaarts.”, geeft Europese clubleider toe aan JDD. In die zin leggen de media ons bijvoorbeeld uit dat de komst van Luis Campos als sportief directeur geen geringe zaak is. Deze laatste staat zeer dicht bij de familie Mbappe en heeft zeer goede relaties. Wat zette KM7 in vertrouwen.

READ  Foot OM - Frankrijk: Payet is klaar voor Benzema's 'wax pumps'

Maar Kylian Mbappé wilde vooral garanties over het sportieve project, zo heeft hij meermaals duidelijk gemaakt. En al besliste hij niet alles, de wereldkampioen van 2018 wilde ook zeker weten hoe het team dit seizoen zou spelen. Volgens de dwaasheden van JDD heeft PSG aan Mbappé aangekondigd dat de club zich zal ontwikkelen op 4-4-2 met Robert Lewandowski aan zijn zijde. De paal zou in Parijs landen, dat tegelijkertijd van plan was Neymar naar de uitgang te duwen. Benny Zahavi, adviseur van beide spelers, moest voor deze manoeuvre zorgen. Maar het probleem is dat Lewandowski absoluut naar FC Barcelona wilde. Wat de plannen van PSG enorm frustreerde, die ook geen indruk maakten op Skriniar en Bernado Silva. Vandaar de grote frustratie van Luis Campos.

Het is al positionering en conflicten

Een ander heel belangrijk punt tot slot in deze uitbreiding is de positionering van Kylian Mbappé. De 24-jarige was duidelijk: hij wilde nergens anders spelen dan in het midden of op links. Deze beslissing zorgde voor wat problemen. Volgens het weekblad, tegen Montpellier tijdens de tweede dag van Ligue 1 wilde Christophe Galtier, zeer tevreden met het Neymar-Messi-duo, KM7 aan de rechterkant uitlijnen om de dynamiek van de Zuid-Amerikaanse sterren niet te breken. Een beslissing die de speler diep van streek maakte, hij keerde net terug, maar ook zijn vader ‘Heel veel aandacht voor sport’ Volgens dinar. Geconfronteerd met deze reactie trok Galtaire zich uiteindelijk terug. Maar tijdens deze wedstrijd leek Mbappé erg van streek op het veld en brak zijn vete met Neymar bij de “penalty gate” uit.

READ  Slecht nieuws voor een medewerker!

Deze kwestie zorgde daarna voor grote spanningen. Zozeer zelfs dat Bondenoa een discussie wilde hebben met Neymar, die ’s avonds twee tweets had “geliked” waarin hij Mbappé bekritiseerde vanwege de penaltyreeks. KM7 bekritiseerde de Braziliaan omdat hij niet echt openhartig was, terwijl deze laatste sinds zijn verlenging cynisch is over de status van de nieuwe Fransman, legt het Franse weekblad uit. Dus de toon tussen de twee mannen steeg snel, vooral omdat Kylian Mbappé ook het gevoel heeft dat de kleedkamer zich sinds het begin van het seizoen rond andere leidinggevenden dan hem heeft gevormd. En in deze vechtpartij lieten de Fransen een kleine verwijzing naar Cavani vallen die na een “strafpoort” uit de kleedkamer werd verwijderd. ‘Ik ben Cavani niet. Ze zouden me niet doen wat er met hem is gebeurd.’, gelanceerd door Mbappé volgens JDD. Als sindsdien alles goed lijkt te gaan, zijn Kylian Mbappe en zijn bende dit seizoen nog niet klaar met praten over hen.