Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philippe Montagnier blijft ondanks nederlaag optimistisch

Na de nederlaag tegen Lille op zaterdagavond keerde Philippe Montagnier terug naar het optreden van zijn team op de microfoon van Canal +: “Nee (je hebt de wedstrijd niet verloren in de eerste 30 minuten, opmerking van de redactie), als de 30 minuten voorbij zijn, heb je nog 60 minuten. Ik denk dat het een evenwichtige wedstrijd was, je kunt het zien in termen van de statistieken. In termen van balbezit, het aantal schoten en schoten op doel. We zijn dichter bij een gelijkspel. Ik speelde op de vonk van Una. Ik zou zeggen dat de inhoud van de wedstrijd erg interessant was, en het resultaat is alleen negatief.”

Wat volgt er voor deze advertentie?

Toen sprak de coach van Toulouse over de redenen voor deze nederlaag en stelde hij zich voor aan de volgende gebeurtenissen: “Jammer dat we zo snel het tweede doelpunt kregen ten opzichte van ons doel. We hadden veel posities helaas hadden we die vonk niet. Zeker op puntniveau zouden we liever meer hebben. Maar ik denk dat we vooruitgang boeken Lille is nog steeds een team van hoge kwaliteit en we speelden op gelijke voet met hem. We zullen blijven werken om op beide oppervlakken effectief te zijn, ook al denk ik dat het vandaag erg positief is geweest. “

READ  Op welke zender en hoe laat de Dutch Grand Prix kijken?