Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De update verbetert de prestaties van de console

De grote PS5-update brengt een aantal interessante nieuwe functies, maar het is ook een verrassing: een prestatieverbetering in games.

PS5 PlayStation 5

PlayStation 5 // Bron: Frandroid – Arnaud GELINEAU

Grote update van het programma PS5 Het was verwacht. na, na Zomer oefentestPS5-spelers kunnen worden gedownload Nieuwe firmware sinds 15 september 2021. Met name deze nieuwe firmware biedt de mogelijkheid om te installeren Extra SSD in de console, maar ook 3D-audio op tv’s en meer. We leren nu dat deze update ook de prestaties van de console verbetert.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Games met stabielere prestaties

Zoals vaak het geval is, onthulde de gieterij van digitale media deze nieuwigheid. Reviewers van gameprestaties merken op dat veel PS5-titels beter presteerden na het installeren van de update.

PS5: Update verbetert de prestaties van de console

Zo zien we bij Control bijvoorbeeld in de screenshots dat de game sinds de firmware-update gemiddeld met slechts een paar plaatjes per seconde draait.

PS5: Update verbetert de prestaties van de console

Même constat sur Devil May Cry 5. Comme vous pouvez le voir sur la courbe, le nouveau firmware n’empêche pas les chutes de fréquences, meer van de courbe des performance après la mise à jour se maintient généralement au dent la besus de la besus la courbe-update.

Van 50 naar 52 fps gaan is ook geen revolutie die de game-ervaring zal verstoren, maar het is een enorme bonus, vooral omdat het wordt geleverd met een kleine update.system.

Waar komt dit optreden vandaan?

Sony heeft de redenen voor deze merkbare prestatiepiek in sommige games voor PlayStation 5. Afgezien van enkele verbeteringen aan het besturingssysteem, kunnen we in principe wedden op bijgewerkte grafische stuurprogramma’s van Sony. En ja, onze moderne consoles zijn niets meer en niets minder dan computers, net als computers gebruiken ze stuurprogramma’s voor de grafische chip die de link vormt tussen software en hardware. Dit is het soort prestatieverbetering dat we op een pc zien wanneer AMD of Nvidia verbeterde stuurprogramma’s bieden voor een nieuwe titel.

READ  Nieuw model ziet er nog steeds gepland uit, Nintendo ontkent volledig

Playstation 5 vind ik leuk Xbox-serie Omdat het midden in de pandemie “heet” werd uitgebracht, waren delen van de ontwikkeling duidelijk niet zo geavanceerd als de twee fabrikanten hadden gewild. Na de lancering van software-updates kan de situatie worden gecorrigeerd wanneer en wanneer.