Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Motorsport 8: gratis training, kwalificatie, multiplayer… Nieuwe informatie! | Xbox One

Terwijl Forza Horizon 5 Hij stond eigenlijk in de schijnwerpers tijdens de laatste maandelijkse Forza, wat zeker is Forza Motorsport 8 Ook aan het einde van de uitzending werd er over gesproken. De volgende grote aflevering van de franchise is aangekondigd in 2020, en het is nog steeds vrij ingehouden en heeft geen releasedatum. In mei hebben we vernomen dat de game veel nieuwe functies zal introduceren waar fans reikhalzend naar hebben uitgekeken, zoals verschillende soorten rubber, stops of zelfs een meer geavanceerde physics-engine.

Vandaag staat de titel weer centraal, met nieuwe informatie die motorracefans zal bekoren.

Live-evenement met gratis training en kwalificatie

Chris Isaki, Creative Director van Turn10, gaf nieuwe details over de baanbrekende autosimulatie van Microsoft. Een tweede gameplay-test vond plaats op 14 augustus met communityleden en multiplayer stond in de schijnwerpers in deze nieuwe testfase. Als de online-ervaring van Forza Motorsport tot nu toe voornamelijk bestond uit een reeks races, is het nu mogelijk om deel te nemen aan ‘Live Events’ die een meer realistische benadering van autoracen zullen bieden, met name tijdens de testfasen. Gratis en kwalificaties.

Het is volledig ontworpen als een weekendrace en er zal een kalender zijn met open community-evenementen en verschillende sessies die beschikbaar zijn voor spelers van over de hele wereld. Dit is zeker goed nieuws voor fans, aangezien deze meer authentieke benadering al vele jaren wordt beweerd.

Verbeter je rondetijden met het ‘Corner Mastery System’

Een ander belangrijk verzoek van spelers was om hulpmiddelen te bieden om vooruit te komen. De studio test dus wat het een ‘corner mastery-systeem’ noemt, een functie die beschikbaar is tijdens de vrije training en die met name een nauwkeurigere identificatie van verschillende soorten bochten mogelijk maakt om sneller te kunnen bewegen.

READ  Fantasian: binnenkort een miljoen downloads op Apple Arcade - Nieuws

De man beweert dat hoewel dit nieuwe systeem in de eerste plaats is ontworpen om de speler te helpen sneller te zijn, het ook helpt om de gemeenschap competitiever te maken door hun snelheid gemakkelijker te vergelijken met die van andere spelers in een bepaald segment.

Eindelijk echte endurance races?

Ten slotte hebben we wat informatie over endurance-races behandeld. Ze zijn enorm populair bij de gemeenschap en zullen een geheel nieuwe dimensie krijgen in de komende Forza Motorsport. Met alle nieuwe functies zoals stopplaatsen, bandenslijtage en brandstofverbruik, zal het eindelijk mogelijk zijn om deel te nemen aan de echte endurance-evenementen met gratis trainings- en kwalificatiefasen.

Chris Isaki zegt erg enthousiast te zijn over de mogelijkheden en flexibiliteit die Live Events biedt: we kunnen bijvoorbeeld de kwalificatie-etappes doordeweeks zien en daarna racen in het weekend. Het zal echter nodig zijn om het met deze paar woorden te doen, omdat er geen afbeelding is onthuld.

Meer informatie over de game en de volgende gameplay-test wordt de komende maanden bekend gemaakt, maar alles wijst erop dat we eindelijk een racegame krijgen die de naam waardig is. Onthoud dat er momenteel een release is gepland voor eind 2022 exclusief voor Xbox Series X | S en pc.