Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De uitdagingen waarmee Stephane Didian, de nieuwe president van La Banque Postale, wordt geconfronteerd

De uitdagingen waarmee Stephane Didian, de nieuwe president van La Banque Postale, wordt geconfronteerd

Stefan Didian. Bruno Levy/Divergentie

Decryptie – Stéphane Didian is lid van de raad van bestuur van La Banque Postale sinds 2022 en kent de algemene groep, de puzzels en de manier waarop deze werkt zeer goed.

Dit zou een welkomstgeschenk kunnen zijn voor Stephane Didian, de nieuwe president van La Banque Postale. Vorige week heeft ratingbureau S&P Global Ratings de ratings (die van gemengde schulden) van Public Bank, een dochteronderneming van La Poste, opgewaardeerd. Analisten benadrukten vooral de voordelen voor de instelling “Betere integratie met CNP-waarborgen.” De Franse levensverzekeringsgigant CNP Assurances is sinds 2022 een 100% dochteronderneming van La Banque Postale. De verzekeraar werd tot nu toe geleid door Stephane Didian, die zijn hele carrière in de sector heeft doorgebracht (Generali, Groupe Vyv, enz.). Dan).

Hij werd woensdag officieel benoemd tot voorzitter van La Banque Postale, een functie die hij sinds begin augustus en de afzetting van Philipp Heim op interim-basis bekleedt. Deze voormalige directeur van Société Générale nam in 2020 de functie van hoofd van de openbare bank over. “Stéphane Didian heeft binnen onze groep blijk gegeven van zijn grote leiderschapskwaliteiten

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 80% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop € 1,99 per maand gedurende 6 maanden

De aanbieding is geldig tot 23 oktober. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Toulouse: honderden restaurants en cafés eisten de controle op gezondheidskaarten aan de kaak