Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De toekomstige Apple Watch Series 7 krijgt een geheel nieuw ontwerp

Volgens de informatie van journalist Mark Gurman zal de volgende versie van de Apple Watch profiteren van een flatscreen, in lijn met andere producten van de Amerikaanse fabrikant.

Apple Watch Series 7 3D-weergave

Rendu 3D de l’Apple Watch Series 7 // Bron: Jon Prosser x Rendersbylan

Sinds de lancering van de eerste versie van de Apple Watch in 2014 kan niet worden gezegd dat de Apple Watch qua design een drastische verandering heeft ondergaan. De fabrikant heeft echt dezelfde esthetische benadering behouden met een vierkant scherm en zeer ronde randen. Dat formaat zou echter moeten veranderen voor de volgende iteratie, zoals gerapporteerd door Mark Gorman van Bloomberg.

Als onderdeel van zijn Power On-nieuwsbrief merkt de journalist op dat de Apple Watch Series 7 recht heeft op een volledig nieuw ontwerp, met name om meer esthetische samenhang tussen de verschillende producten van het bedrijf toe te voegen. U profiteert ook “Eenvoudig herontwerp met een platter scherm en bijgewerkte weergavetechnologie”. Zoals gemeld door iMore, geeft het ook aan dat in de toekomst een aangesloten horloge baat zal hebben bij een snellere processor.

Wijziging in extensie voor iPad, iPhone en iMac

De aanwezigheid van de nieuwe Apple Watch Series 7 flatscreen lijkt in lijn te zijn met eerdere lekken. Afgelopen mei plaatste leaker Jon Prosser 3D-weergaven van Horloge met industrieel design Veel meer in lijn met de huidige Apple producten. Het moet gezegd worden dat Apple in de loop van iets meer dan een jaar zijn esthetische ontwerptaal heeft veranderd, van ronding naar scherpe hoeken en platte randen. na, na’iPad Pro, de iPhone 12 Vervolgens De nieuwe iMacs Zij hebben al geprofiteerd van dit nieuwe ontwerp. Daarom zal Apple Watch Series 7 een van de volgende Apple-apparaten zijn om van te profiteren.

READ  Wat als de aarde plotseling stopt met draaien?

Deze verandering zal belangrijk zijn voor Apple, vooral gezien de onwil van de fabrikant om de esthetische benadering van de Apple Watch te veranderen, die vrijwel ongewijzigd is gebleven sinds het eerste model in 2015.

Naast de Apple Watch Series 7 gaf Mark Gurman ook veel informatie over: Apple-producten verwacht tegen het einde van het jaar. Volgens de journalist is het duidelijk dat de fabrikant een nieuwe reeks iPhone 13, maar ook MacBook Pro met een nieuwe M1X-chip, iPad Mini en Nieuwe AirPods.