Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De sportwagen werd vernield bij een ongeval in Arpagon-sur-Cer en twee mannen liggen in het ziekenhuis

De sportwagen werd vernield bij een ongeval in Arpagon-sur-Cer en twee mannen liggen in het ziekenhuis

De schok was verschrikkelijk, op zondag 21 april, rond 15.15 uur, op de snelweg RD920, in Arpajon-sur-Cer, in Cantal. De twee inzittenden van de Lotus Elise deden het redelijk goed: ze werden allebei naar het ziekenhuis gebracht, met slechts lichte verwondingen op het moment van transport.

Het ongeval vond plaats midden op een rechte lijn, op de RD920, tussen de rotonde bij de Bousquet-brug aan de ene kant en de rotonde waarmee u naar Montsalvy kunt gaan of richting Arpajon-sur-Cère kunt afslaan aan de andere kant.

Een zere keel en een ingevallen gezicht: een ruzie verergert op het Aurillac-plein

Rond 15.15 uur werd de brandweer gewaarschuwd. De Lotus Elise-sportwagen van de puristen werd volledig vernield en botste waarschijnlijk met hoge snelheid tegen de vangrail.

Binnen kwamen een 48-jarige man, een chauffeur en een 15-jarige tiener met lichte verwondingen naar buiten. Ze werden overgebracht naar het Aurillac Hospital Center. Politieagenten van het politiebureau van Aurillac kwamen ook tussenbeide om de scène te beveiligen.

Pierre Chambaud

READ  “Tenzij er verrassingen zijn”, schat Villeroy de Galhau dat de eerste renteverlaging van de ECB op 6 juni zou moeten plaatsvinden.