Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De spoorverbinding tussen Nederland en Zwitserland is gedoemd te verdwijnen

Er werd volop gespeculeerd over het einde van de dienst. Maar de informatie is nu officieel en de dagelijkse treinverbinding tussen Nederland en Zwitserland verdwijnt.

Tussen Amsterdam en Bazel rijdt een hogesnelheidstrein. De Nederlandse (NS) en Duitse (Deutsche Bahn) spoorwegmaatschappijen die de dienst exploiteren hebben tot dinsdag de tijd om ProRail op de hoogte te stellen van de voortzetting van de dienst tot 2025.

Maar er is geen mededeling gedaan, bevestigt NS aan de Volkskrant. Dit betekent dat de hogesnelheidstrein volgend jaar niet rijdt. De laatste verbinding tussen Amsterdam en Bazel vindt plaats op 15 juli, waardoor de werkzaamheden aan de shuttle al maandenlang worden belemmerd.

© 2024 Belga Nieuwsbriefing. Alle reproductie- en representatierechten voorbehouden. Alle informatie die in deze sectie wordt weergegeven (transcripties, foto's, logo's) is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Belga Nieuwsbriefing. Daarom mag niets van deze informatie worden gereproduceerd, gewijzigd, opnieuw gedistribueerd, vertaald, commercieel gebruikt of hergebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Belga Nieuwsbriefing.

READ  In Nederland bracht de geregistreerde immigratie extreemrechts de overwinning