Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De scheidsrechter had andere foto’s van het doelpunt, die Roangier afkeurde

De scheidsrechter had andere foto’s van het doelpunt, die Roangier afkeurde

Op vrijdagavond schreeuwde Marseille vies. Toen ze dachten met 2-0 voor te staan, zagen de OM-mannen na overleg met de VAR de scheidsrechter het doelpunt van Valentin Rongeer afkeuren. Ismail Sarr is al schuldig bevonden aan onrechtmatige inmenging. En als niemand deze beslissing op dat moment begreep, was dat omdat de scheidsrechter andere foto’s had die niet op televisie werden uitgezonden. Dit werd onthuld aan het team St├ęphane Lanois, technisch directeur afgevaardigde voor professionele scheidsrechters.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“Ik heb de wedstrijd live op tv gevolgd en aan de beelden te zien, zag ik op dat moment geen slechte situatie. Maar als we naar de camera’s van de VAR kijken, zien we een vastgepind contact. De beelden van de camera aan de andere kant deden dat wel.” niet live verschijnen en het laat zien dat Mr. (…) Dit bewijst de interesse van de video-assistent om vanuit verschillende invalshoeken te werken. ┬╗ Houd er rekening mee dat deze foto’s tijdens een demonstratievideoconferentie aan werknemers van Marseille worden getoond.

kroeg. de
updaten

READ  "Het paard komt eerst!"