Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Russische troepenmacht begint het Navalny-kamp te liquideren

De recente aanval op kamp Navalny is gaande en gaat de persoon van zijn drie maanden oude commandant ver te boven. Op maandag 26 april beval de Justitie met onverwachte snelheid de opschorting van de activiteiten van de “Navalny Residence”, het belangrijkste relais in het politieke strijdveld van de partij.Alexey Navalny.

De beslissing werd genomen zonder te wachten op de conclusies van de rechtbank om “HQ” (“Shtab” in het Russisch) de status van “extremistische organisatie” toe te kennen. Een proces in deze richting begon maandag zonder veel vermoeden over de uitkomst. De procedure vindt plaats achter gesloten deuren, onder het zegel van staatsgeheimen, en heeft ook betrekking op de andere organisatie van Navalny, het Anticorruptiefonds (FBK). De Aanklager beschuldigt deze structuren ervan ernaar te streven Voorwaarden scheppen om de sociale, sociale en politieke situatie te destabiliseren In Rusland, Onder de dekmantel van liberale slogans.

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Alexei Navalny onderbrak zijn hongerstaking en claimde een halve overwinning

Daarom beval de aanklager van Moskou onverwijld de onmiddellijke opschorting van de activiteiten van het hoofdkwartier van Navalny. Volgens het document, dat openbaar werd gemaakt, verbiedt het besluit hen om inhoud op internet te plaatsen, en een bijbehorend verbod op het verzamelen van en deelnemen aan verkiezingen.

“Ze schreeuwen gewoon: we zijn bang voor uw anticorruptieonderzoeken, we zijn bang voor uw demonstraties en we zijn bang voor uw steminstructies.”Ivan Zhdanov, de verbannen directeur van de FBK, wiens vader gevangen zat, heeft gereageerd in een huisvestingszaak die een vendetta lijkt te zijn. Met betrekking tot steminstructies gaf dhr. Zhdanov een strategie aan ‘Slimme stem’ Gepromoot door Alexe Navalny, die erin bestaat de kandidaten voor de macht te verslaan bij verkiezingen waaraan het Navalny-kamp niet mag deelnemen.

READ  The Group of Seven in Cornwall in vijftien iconische beelden

“Zeer gevaarlijk voor ons personeel”

Ironisch genoeg stond de betreffende aanklager, Denis Popov, in november 2019 onder onderzoek van de FBI, die hem onder meer beschuldigde van het bezitten van onroerend goed en een hotel in Montenegro via zijn vrouw. De FBK krijgt de komende dagen een soortgelijke schorsing, voordat het ook als extremist wordt aangemerkt.

De gespecialiseerde structuur voor anticorruptieonderzoeken is al vastgesteld ‘Buitenlandse agent’ In 2019, voor het ontvangen van een donatie van tien euro van een mysterieuze bron in Spanje (de Navalny-kamporganisaties proberen meestal elke buitenlandse donatie af te wijzen om niet plaats te maken voor regeringspropaganda die de vijanden van Rusland zijn).

U heeft 59,52% van dit artikel te lezen. De rest is alleen voor abonnees.