Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De reactie van de organisatie op de controversiële foto’s van Raid des Alizés

Beelden van Raid des Alizés-concurrenten die plezier hebben in de Habitation Depaz in Saint-Pierre hebben sociale netwerken rondgezworven en hebben tot verontwaardiging en verontwaardiging geleid op Martinique. Evenementenorganisatoren willen vervolgens gerustgesteld worden en vertellen wat er dinsdagavond (23 november) werkelijk is gebeurd.

Foto’s en video’s gisteravond (dinsdag 23 november) bij Habitation Depaz voor de Raid des Alizés hebben het eiland al bezocht. Beelden die als ongepast worden beschouwd in het licht van de gezondheids- en sociale context die Martinique treft.

De organisator merkt op dat het ging om het ontvangen van deelnemers, wat traditioneel met een band op de luchthaven wordt gedaan. “Maar in vergelijking met covid was de animatie geanimeerd. Er was niet zo’n groot feest als sommige mensen misschien denken. Het duurde maximaal 15-30 minuten. Vooral omdat ze de volgende dag een wedstrijd hadden. Het sloeg nergens op , het duurde maar een kwartier”, legt Samir Boudjemaa, algemeen directeur van TV SPORT EVENT, uit.

Daarna volgde een briefing en een diner. Vanmorgen trapten de deelnemers de wedstrijd af met een kano-evenement. De organisatoren zorgen ervoor dat alle afspraken op hygiënisch niveau zijn gemaakt. Deelnemers in een gezonde bubbel gedurende de hele wedstrijdperiode.

Meer details in ons nummer van 25 november.

READ  Twee Maradona-dochters ontkennen dat ze de ex-advocaat van hun vader hebben lastiggevallen