Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dodental Duitsland overschrijdt 100.000

Ziekenhuizen in sommige gebieden kampen met ‘acute overbelasting’. Deze situatie maakt het moeilijk om de nieuwe regeringscoalitie te vormen die in december (december) het voorzitterschap van het land op zich zal nemen.

Op donderdag 24 november maakte de Federale Gezondheidsautoriteit (RKI) bekend dat sinds het begin van de pandemie in Duitsland meer dan 100.000 mensen, of precies 100.119 mensen, zijn overleden aan Covid-19. Een toename van infecties.

Op één dag telde de RKI ook 75.961 nieuwe infecties, een nieuw record in een tijd waarin Europa’s grootste economie vreest dat ziekenhuisopnames verzadigd zijn. De zevendaagse blessure bereikte een record van 419,7. Deze situatie maakt het moeilijk om de nieuwe regeringscoalitie te vormen die in december (december) het voorzitterschap van het land op zich zal nemen. Ziekenhuizen in sommige gebieden worden al geconfronteerd met een “Acute overbelasting” Gernot Marx, voorzitter van de Duitse Confederatie voor Intensieve Geneeskunde, waarschuwde maandag, waardoor overdracht van patiënten essentieel is.

65% van de gevaccineerde bevolking

Het besmettingspercentage overschreed woensdag voor het eerst het niveau van 400 gewonden per 100.000 inwoners in zeven dagen. Verschillende regio’s hebben opnieuw strikte beperkingen ingevoerd om de vierde golf van het coronavirus, de sterkste sinds het virus de kop opstak, in te dammen. Ongeveer 69% van de bevolking is volledig gevaccineerd, wat lager is dan in andere Europese landen zoals Frankrijk, waar het percentage 75% is. “de situatie is gevaarlijk”Op woensdag erkende Olaf Schultz, de toekomstige SPD-leider, de regering na een coalitieakkoord met de Groenen en de Liberalen van de Vrije Democratische Partij, met de belofte om: “alles doen” In het licht van de epidemie.

READ  nieuws | Coronavirus: Vervuiling stijgt met 71% in Bakoe

De vertrekkende regering van Angela Merkel heeft woensdag de steun verlengd tot april 2022 aan bedrijven die getroffen zijn door de sluiting of inkomensdaling en het plan voor gedeeltelijke werkloosheid.