Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De provincie wil met paintballschoten wolven uit het park weren

De provincie wil met paintballschoten wolven uit het park weren

Laat een wolf schrikken Verf ? Ambtenaren van de provincie Gelderland, in het centrum NederlandDat hebben ze onlangs aangekondigd scènes Paintball om een ​​tiener weg te houden Wolf Een beetje vriendelijk in een nationaal park.

“De laatste weken een wolf binnen Park Nationale Hoke Veluwe is heel dicht bij de trekkers en bezoekers gekomen’, aldus de provincie in een verklaring. “Om te voorkomen dat wolven worden getemd en om dieren te leren uit de buurt van mensen te blijven, zal de politie wolven afschrikken met een soort paintballgeweer.”

Uitzondering is “zo spoedig mogelijk”.

Volgens lokale media is het doel om het dier op minimaal 30 meter afstand van toeschouwers te houden. De wolf is een beschermd dier in Nederland. Het is verboden om het te storen of te achtervolgen zonder speciale bezorging. In dit specifieke geval is een uitzondering gemaakt, die volgens de provincie Gelderland “zo snel mogelijk” zal worden uitgevoerd, zonder een datum te noemen.

De lokale autoriteiten zijn nog in overleg met het Nationaal Park en de politie. In het noorden van het land hebben wolven in september bijna 30 schapen gedood volgens BIJ12, dat onder meer schade door wolven vastlegt. Het exacte aantal wolven in Nederland is niet bekend. Volgens BIJ12 zijn er momenteel vier roedels en elf eenzame wolven in het land.

READ  Registratie van de tijd die nodig is om de regel te vormen na 226 dagen onderhandeling