Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De opruiende en ontroerende terugkeer van prinses Leonor in het leger omringd door haar familie

De opruiende en ontroerende terugkeer van prinses Leonor in het leger omringd door haar familie

De Spaanse prinses Leonor ging onder de 37 graden naar de Algemene Militaire Academie. Donderdag begon de troonopvolger aan haar militaire training, die drie jaar duurde, omringd door koning Felipe, koningin Letizia en haar jongere zus, de Infanta Sofia, die haar vergezelde naar het terrein van de academie in Zaragoza.

Lees ook: Prinses Leonor volgt twee jaar in één: dat staat de troonopvolger van Spanje allemaal te wachten in het leger

De erfgenaam van de Spaanse troon zet zich voor drie jaar in voor het leger

De terugkeer van prinses Leonor naar het leger vond plaats onder de Aragonese zon. De komende dagen wordt het weer rond de 40 graden. De Spaanse koninklijke familie arriveerde per vliegtuig vanuit Madrid, met een vliegtuig dat rechtstreeks landde op de militaire basis in Zaragoza. Een paar minuten later waren de koning en de koningin van Spanje met hun twee dochters al het terrein van de Algemene Militaire Academie opgegaan.

Trainingsacademie van het Spaanse leger in Zaragoza, Aragon (Foto: Royal History)
Infanta Sofia wilde komen voor de terugkeer van haar oudere zus die op 17 augustus 2023 met haar militaire training begon (Foto: GTres/ABACAPRESS.COM)

Lees ook: Prinses Leonor liep de Militaire Academie van Zaragoza binnen voordat ze aan haar militaire training begon

Vandaag begint prinses Leonor aan een belangrijke pagina in haar leven. Ze is 17 jaar oud, heeft een internationaal baccalaureaat op zak en staat op het punt de driejarige militaire cadettenopleiding in te gaan. De Algemene Militaire Academie (AGM) in Zaragoza is slechts de eerste opleidingsfase die verband houdt met de component van het landleger. Het academiejaar 2024-2025 vindt plaats op de Marine Academie in Galicië, waaronder een deel van het jaar aan boord van het opleidingsschip Juan Sebastian Elcano. Ze zal haar militaire opleiding voltooien aan de Air Academy in San Javier, Murcia, tijdens het academiejaar 2025-2026. Het paleis heeft al aangegeven dat ze dan van plan is om aan haar universitaire studie te beginnen.

READ  Belangrijkste doelgroepen: "Meurtres à Belle-Ile" op France 3 bekroond met 3,8 miljoen - "Grey's Anatomy" op TF1 versloeg ook de lancering van het nieuwe seizoen van "Top Chef" op de zwakke M6 - France 2
Prinses Leonor ontvangen op de Algemene Militaire Academie (Foto: GTres/ABACAPRESS.COM)

Lees ook: Prinses Leonor in lichtroze om naar Barbie te kijken in de bioscoop met haar ouders en koningin Sofia

Prinses Leonor keert terug naar de Algemene Militaire Academie en wordt omringd door haar familie

De training begon snel voor Leonor, die al enkele weken traint met hardlopen en het opbouwen van spieren in het bovenlichaam. Een van de fysieke voorwaarden die gerespecteerd moet worden, is om drie keer per week 45 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. De komende weken zullen er meer fysieke fitheidstesten plaatsvinden, met de daadwerkelijke beëdiging op 17 oktober. Tegen die tijd leren alle kandidaten de basis van het leger. Voor prinses Leonor liggen de zaken een beetje anders, aangezien ze twee jaar in één jaar zal moeten studeren. In oktober heb je in principe al een jaar kennis vergaard om direct in het tweede opleidingsjaar te integreren.

De prinses van Asturië lacht een en al glimlach bij haar aankomst in Zaragoza (Foto: GTres/ABACAPRESS.COM)

Lees ook: Prins Gabriël stapt uit zijn comfortzone tijdens zijn eerste militaire zomerkamp

Prinses Leonor arriveerde in een casual outfit, gekleed in een witte spijkerbroek en een ruimvallend blauw overhemd. Zodra ze aan haar opleiding begint, zal ze bekend staan ​​​​als Cadet Bourbon en zal ze door een kapper moeten gaan om de stijl van vrouwenkapsels aan te nemen. Ook krijgt ze haar eerste uniform. Koning Felipe droeg het uniform van de kapitein-generaal. Koningin Letizia droeg een beige outfit terwijl Infanta Sofia net als haar zus een witte spijkerbroek droeg en een groene Zara-blouse.

READ  De volle maan voor 8 december 2022, de laatste dag van het jaar!

Lees ook: Officiële foto’s van koning Philip die trots poseert met prinses Elizabeth en prins Gabriël in formele kleding

Koningin Letizia nam afscheid van haar oudste dochter

Na de fotosessie voor de aanwezige journalisten en enkele begroetingen was het tijd om de prinses van Asturië te verlaten. Voordat ze afscheid nam van haar dochter, kuste en omhelsde koningin Letizia haar. Prinses Leonor, die gewend was ver van huis te wonen, liep met haar grote koffer achter zich aan naar de ingang. De afgelopen twee jaar ging Leonor naar UWC Atlantic College, een kostschool in Wales. Het is de beurt aan haar zus om voor het eerst in een paar dagen terug te keren.

Bij het afscheid hield koningin Letizia haar oudste dochter in haar armen (Foto: Marcos Cebrian / Europa Press / ABACAPRESS.COM)

In het leger zou prinses Leonor worden behandeld als elke andere vrouw Elke andere leerling van dezelfde leeftijd.garantie zullenEn “Maar ze krijgt een speciaal en aangepast programma, net als haar vader, koning Filips VI.” Inderdaad, aan het einde van elke training in elk van de drie academies, zal de prinses de officiersklasse moeten bereiken, waarvan de eerste rang luitenant is (onderhoud) in het leger en de luchtmacht. Bij de marine is de rang vaandrig (Álvarez de Navio). Lessen samengevat.garantie dagelijks HeraldoEn Vanaf zijn aankomst tot 7 oktober.kunnen ze in het tweede jaar meedoen aan de actie.

Leonor trekt in haar eentje haar tas tevoorschijn en begint aan een grote nieuwe fase in haar leven (Foto: Marcos Cebrian / Europa Press / ABACAPRESS.COM)

Op 17 augustus 2023 keerde prinses Leonor terug naar het leger, tegelijk met 612 andere kandidaten, van wie 140 vrouwelijke soldaten. Alles bij elkaar zijn het er meer dan 2.000 die tegelijkertijd op de AVA studeren. Meestal worden cursussen op maandag of vrijdag aangeboden en zijn weekenden gratis, behalve voor een stage of werkperiode. De troonopvolger maakt mogelijk ook gebruik van de weekenden om haar eigen programma te bestuderen.

READ  Corleone clippe Freeze Raël en tacle Arouf Gangsta

Door deze vroege terugkeer naar school kan prinses Leonor koningin Letizia en infanta Sofia niet vergezellen naar Australië. De koningin en haar tweede dochter vertrekken de komende uren naar Sydney om daar het nationale voetbalelftal aan te moedigen, dat Engeland zal ontmoeten in de finale van het WK vrouwenvoetbal. De finale vindt zondag om 12:00 uur Franse tijd plaats.

symbool foto

Nicolaas Fontaine

editor

Nicolas Fontaine werkt sinds 2014 als freelance webredacteur. Als copywriter en auteur voor verschillende Belgische en Franse merken en media, is hij gespecialiseerd in koninklijk nieuws. Nicolas is nu hoofdredacteur van Histoires royales. [email protected]