Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aya Nakamura onthult 3 nieuwe titels om deze zomer op te dansen

Aya Nakamura onthult 3 nieuwe titels om deze zomer op te dansen

Zangeres Aya Nakamura onthulde drie nieuwe titels die donderdag 17 augustus beschikbaar zijn om te beluisteren. De clips die volgen op het nieuwste album van de artiest, DNK, zijn uitgebracht op 27 januari.

Drie nieuwe titels om de zomer goed af te sluiten. Op donderdag 17 augustus formaliseerde zangeres Aya Nakamura de release van drie nieuwe singles voor het einde van de zomer. De volgende titels voor zijn nieuwste album, DNK, zijn uitgebracht op 27 januari.

De 28-jarige, een jarenlange superster die zich stevig heeft gevestigd in de Franstalige muziekscene, heeft zojuist haar drie headliners onthuld, respectievelijk getiteld “Come Back”, “Bisous” en “Chérie”.

“De koningin van Frankrijk beslist over het begin van de zomer”

Nieuwe titels Hun vertaler deelde enkele fragmenten ervan op zijn Instagram-account, met zeer zomerse beelden en geluiden tussen zouk en r&b, tegen de achtergrond van liefdesverhalen.

De drie nummers zijn sinds vanmiddag beschikbaar op verschillende muziekstreamingplatforms tot grote vreugde van Aya Nakamura-fans die verrast waren door de aankondiging. “De koningin van Frankrijk beslist over het begin van de zomer”, tweette een Instagram-gebruiker privé.

De winnaar van Female Artist of the Year, tijdens het Flames-concert, is deze zomer aanwezig op verschillende festivals en zal de komende maanden op verschillende data in Europa blijven reizen.

READ  Michel Symes keert terug naar het mislukken van zijn France 2-programma "Vitamine C" en ruimt zijn rekening op: "Ik denk niet dat ik zo'n stortvloed van modder op mijn hoofd verdien"