Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Frans-Algerijnse komiek Wahid Bouzidi is in Marokko opgenomen in het ziekenhuis na een beroerte

De Frans-Algerijnse komiek Wahid Bouzidi is in Marokko opgenomen in het ziekenhuis na een beroerte

Komiek, persoonlijkheid Jamal Comedy Club vooral gezien in Nikkie Larson En Alad’2Hij werd in het ziekenhuis opgenomen terwijl hij op vakantie was in Marrakesh.

Frans-Algerijnse humorist Wahid Bouzidi, een karakter in Jamal Comedy ClubHij werd woensdag (16 augustus) met spoed naar het ziekenhuis gebracht in Marrakesh, Marokko, nadat hij een beroerte had gehad, volgens verschillende media, waaronder: mooie ochtend En Parijse.

Veel acteurs, komieken en persoonlijkheden op het kleine scherm hebben gebeden voor de komiek uitgesproken. Mandir’s voormalige kandidaat voor ko lantaDus prezen ze op Instagram de ‘voorbeeldige familieman’ en ‘magische artiest en komiek’.

“Onze broer Wahid Bouzidi ligt momenteel in coma. Ik vraag hem om maximale gebeden en smeekbeden”, zei acteur Omar Diaw, die privé te zien was in de video. Te dichtbij En Anti-bende.

Hij had al twee beroertes gehad

Ze verscheen tien jaar lang in verschillende films zoals StartpuntEn Ik ben nog steeds blij Met Sandrine Kaeberlin Noyi zijn moeder, zijn moeder En Nikki Larson en Cupido parfumWahid Bouzidi boekte grote successen dankzij stand-up.

Hij gaf het laatste optreden in zijn one-man show Alleen.. staat op In juni in Marokko, waar hij deze zomer verbleef voor zijn vakantie.

Wahid Bouzidi had een beroerte gehad. Zoals genoemd Parijsehad hij over zijn gezondheidsproblemen gesproken: “Een maand geleden kon ik nauwelijks lopen. De doktoren bleven me vertellen dat ik nooit meer het podium op zou gaan”, had hij in september 2021 aangekondigd op Atlas Koerier.

De belangrijkste artikelen