Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ontdekking van het eerste geval van de soort “Perula” in Frankrijk

De ontdekking van het eerste geval van de soort “Perula” in Frankrijk

“data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Deze nieuwe variant, die al in een vijftiental landen aanwezig is, werd ontdekt in de provincie Ob.

Een ander soort Covid, meer prestige.”Op proefAlternatief BA.2.86, genaamd “.BirolaVolgens gegevens van GISED-platformHet wordt gebruikt door wetenschappers over de hele wereld.

Deze variant is al ontdekt in zo’n vijftien landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Zweden en Denemarken. En het heeft een privacy die het een status heeft opgeleverd.”Op proefVolgens de Wereldgezondheidsorganisatie vertoont het spike-eiwit, waarmee Covid menselijke cellen kan binnendringen, ongeveer dertig mutaties die besmetting kunnen vergemakkelijken, waarbij de immuniteit wordt omzeild die is verworven dankzij eerdere infecties of vaccinaties.

Geen atypische symptomen

Op dit moment weten wetenschappers niet zeker welk effect deze mutaties kunnen hebben op de overdraagbaarheid of virulentie van deze variant. “Zelfs als delen van het spike-eiwit muteren, zullen sommige antilichamen er nog steeds aan blijven plakkenstelden onze collega’s gerust Parijse Etienne Simon Laurier, hoofd van de Evolutionaire Genomica-eenheid voor RNA-virussen bij het Institut Pasteur. “Bevestigde gevallen vertonen geen atypische symptomen, en de overgrote meerderheid van de wereldbevolking heeft door vaccinatie en/of infectie een vorm van immuniteit tegen ernstige vormen verworven.“, hij voegde toe.

READ  La reine des Belges Mathilde en immersion dans l'Egypte ancienne en prelude à quatre anniversaires