Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De nieuwe gevaarlijke uitdaging gecensureerd door TikTok

De Er zijn veel domme en gevaarlijke uitdagingen op sociale netwerken. We kunnen ze niet meer tellen, maar de nieuwste veroorzaakt een geweldige val en pijn voor iedereen die het probeert! deze uitdaging Als de melkkrat-uitdaging. We leggen uit waar het uit bestaat, Wat zijn de risico’s en waarom waarschuwen de autoriteiten iedereen die de ervaring wil proberen?.

Risico op verlamming en bloeding

Sterker nog, de Milk Crate Challenge verscheen een paar dagen geleden tik tok en andere sociale platforms. Het doel isStapel plastic melkkratten in de piramide. De structuur is duidelijk onstabiel en de persoon die het wil bereiken moet Beklim de stapel dozen en kom dan terug naar beneden zonder te vallen. Maar zoals je je kunt voorstellen, zijn er meer mislukkingen dan successen en eindigt de uitdaging meestal in een pijnlijke en indrukwekkende ondergang.

Deze wraak zal mensen doden ud83d ude05 ud83d ude05 ud83d ude05 ud83d ude05 ud83d ude05 ud83d ude05 # retweet pic.twitter.com/O6vHqyAkia

24 augustus 2021

Baton Rougeud83eudd23ud83eudd23ud83eudd23ud83eudd23 #cratechallenge #CrateChallenge #cryptohandel # creaties # retweet pic.twitter.com/35XRjFmOOy

24 augustus 2021

Super Mario-geluiden toevoegen aan # retweet maakt het beter pic.twitter.com/xKs4nD4FVJ

23 augustus 2021

Lmaooooo nah ik ga slapen. De #CrateChallenge Het is uit de hand gelopen ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d ude2d ud83d udd83d # hoeren #grappig #MilkCrateChallenge #HoodOlympische Spelen pic.twitter.com/gKcdgrBpWD

22 augustus 2021

Gezien de omvang van deze trend hebben artsen in de Verenigde Staten internetgebruikers gewezen op de ernst van deze uitdaging. Voor een spoedeisende hulparts aan de Universiteit van Kansas staat er enorm op het spel. mensen kunnen Gebroken rug die leidt tot verlamming of bloeding na een klap op het hoofd.

READ  Hij vond de vier kinderen die 40 dagen in het bos waren verdwaald, levend terug

vooral dat blessure verbazingwekkend Zo’n enorme blauwe plek gedeeld door een netizen die een Milk Crate-uitdaging riskeerde.

Een stomme uitdaging midden in een pandemie

Voor de stad Baltimore, vanwege de gezondheidssituatie in verband met Covid en de overbevolking van ziekenhuizen, Deze uitdaging komt op een slecht moment. De autoriteiten schreven op Twitter om de bezettingsgraad van ziekenhuisbedden te controleren voordat ze serieuze uitdagingen aangingen. Zelfs sommige commentatoren gaan verder We raden aan dat degenen die de melkkratuitdaging proberen, geen gebruik kunnen maken van de gratis behandeling als ze gewond zijn.

van zijn kant, TikTok grijpt in door zoekresultaten gerelateerd aan daag me uit. Zo geeft het platform een ​​bericht weer dat gebruikers vertelt dat deze video’s de regels van het netwerk niet respecteren. De video’s zijn echter nog steeds zichtbaar op Twitter en Instagram.

We kunnen het ons niet genoeg herinneren, maar deze uitdagingen die gedijen op sociale netwerken zijn: Het is erg gevaarlijk en het wordt sterk aanbevolen om het niet te reproduceren om wat likes of views te verzamelen