Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse verdediger Blind hoopt voor Euro 2020 terug te keren van blessure

Dagelijkse blind Na een uitsluiting voor de rest van het seizoen bij Ajax met een enkelblessure hoopt hij op tijd te zijn voor de Euro 2020-campagne van Nederland.

De 31-jarige liep dinsdag schade op in de tweede helft 7-0 Wereldbeker 2022 Kwalificerende overwinning tegen Gibraltar.

Blind Aanvankelijk werd gevreesd dat de knieband tijdens de ergste val beschadigd was, waardoor hij pijn deed en een brancard nodig had.

Er is echter een scan van de veelzijdige beschermer uitgevoerd donderdag Er is bevestigd dat hij een langdurig ontslag heeft voorkomen, maar het is onwaarschijnlijk dat hij voor dit seizoen weer tegen Ajax zal spelen.

Ajax zorgde voor een update op hun officiële website en Blind Zei: “Vandaag, na onderzoek in het ziekenhuis was er gelukkig geen schade aan de knie, maar mijn linker enkelband anterieure enkel was gescheurd.

“Ik denk dat dit mijn seizoen is Ajax Gedaan. Ik zal volgende week een operatie ondergaan. Als alles goed gaat tijdens de afkickkliniek, hoop ik dat ik het nog kan doen Euro’s Deze zomer. ​

“Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld. Je speelt voetbal om trofeeën te winnen. Die trofeeën zullen de komende maanden worden gewonnen. Natuurlijk wilde ik erbij zijn. Het is tot dusver een fantastisch seizoen geweest bij Ajax. Het loopt gewoon abrupt af voor ik nu.”

PSV staat 11 punten vrij aan de top van het Ajax ERTVC, tegenover Roma in de laatste acht duels van de Europa League KNVP-beker, Wittes wacht op het einde van deze maand.

Vice kapitein Blind Hij speelde 34 keer voor Ajax in 2020-21 en begon aan de WK-kwalificatiewedstrijden van zijn land.

READ  Dimension Changed Ramees Gerogi!

Co Nederland Verdediger Virgil van Dijk maakt ook kans op de late EK-finale, die begint met de clash tegen Oekraïne op 13 juni in Amsterdam voor Oranje. Oekraïne en Oostenrijk ook c.