Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De multiplayer-modus was gelekt en het zou verschrikkelijk zijn geweest

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de release van de serie de laatste van onsGeproduceerd door The Legendary Channel HBO, we hebben sporen gevonden van de multiplayer-modus The Last Of Us II, wat een situatie is gehoorzame hond Hij bezweek voor de wrok van de spelers.

De gegevens waar je naar verlangt

Een van de meest populaire videogamelicenties van de afgelopen jaren, de laatste van ons Wauw fans en critici. Een welverdiend succes, gezien de filmische ambities van de twee games, het fantastische universum en de rijkdom van het scenario en de gameplay. wachten op HBO-serie release, ontwikkeld door scenarist Craig Maizen (aan wie we het meesterwerk te danken hebben) Tsjernobyl), Spelers blijven de kleinste geheimen ontdekken The Last Of Us II, uitgebracht in 2020.

Kort geleden, En zo ontdekten de datawerkers de effecten van de multiplayer-modus, oorspronkelijk gepland door Naughty Dog in een The Last Of Us II. Een ambitieus project, afgaande op de informatie verzameld door videograaf Speclizer.

Sterker nog, volgens YouTubeur, Naughty Dog plant multiplayer in de vorm van Battle Royal, op een kaart met symbolische plaatsen uit de geschiedenis The Last Of Us II. Met deze kaart kan het speelveld voor spelers worden uitgebreid, maar ook een groter scala aan omgevingen worden geboden.

De gegevensauteurs kwamen er ook achter dat er ook een multiplayer-modus beschikbaar is Luistermodus, zodat je je vijanden beter kunt lokaliseren en vaardigheden in stealth-modus kunt vergroten. Evenzo had de aanwezigheid van honden kunnen worden overwogen, zoals blijkt uit de “hoepels” die in de spelcode zijn gedetecteerd.

READ  Sony heeft een nieuwe versie van de PS5 uitgebracht die op één detail identiek is aan het origineel

Je kunt je afvragen waarom Naughty Dog deze veelbelovende multiplayer-modus heeft verlaten. De belangrijkste reden waarom industriewatchers naar voren brengen, is dat andere studio’s er niet in zijn geslaagd. Nadat ze de multiplayer-modus op hun grote licenties hebben geprobeerd, zoals de game graf ruiter Anno 2013.

Het zal de tweede reden zijn De wens van Naughty Dog om een ​​spel te ontwikkelen de laatste van ons Meestal multiplayer. Gegevens ook bevestigd door de studio, In een persbericht Hij verklaart zijn keuze door te wensen dat de multiplayer-modus geen eenvoudige bonusinhoud is voor de singleplayer-campagne, maar in feite even ambitieus en compleet is als het hoofdspel.