Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De minister van Solidariteit kondigt de voorgevulde formulieren aan die door CAF vanaf 2024 zijn verzonden

De minister van Solidariteit kondigt de voorgevulde formulieren aan die door CAF vanaf 2024 zijn verzonden

Jean-Christophe Combe legt uit dat CAF “in overeenstemming met zijn bekende status zal bepalen op welke diensten deze personen recht hebben”.

Het kabinet zet haar strijd tegen het niet-gebruiken van uitkeringen voort. Vanaf 2024 zullen in aanmerking komende Fransen vooraf ingevulde formulieren ontvangen, reclame voor weerkaatsing Deze woensdag, de minister van Solidariteit, Autonomie en Gehandicapten, Jean-Christophe Combe.

Vanaf 2024 sturen Family Allowance Funds (CAF’s) automatisch vooraf ingevulde formulieren voor verzoeken met betrekking tot RSA, activiteitenbonus of anderszins, zoals voor een vooraf ingevulde belastingaangifte.De voormalig president van het Franse Rode Kruis legt het uit in een interview met Al-Eqtisadiah Daily.

Zij bepalen, op basis van hun gekend statuut, op welke uitkeringen deze personen recht hebben.Hij voegt eraan toe en legt uit dat “Je moet het nog bestellen, maar het zal veel eenvoudiger zijnHet gestelde doel was om te beperkenOnomkeerbaarheid in verband met onwetendheid van rechten, maar ook fraude en ongerechtvaardigde“.

Solidariteit aan de bron getest vanaf 2023

Het niet-gebruik van bijstand en uitkeringen blijft een reëel probleem. En Drees, de afdeling Statistiek van de ministeries van Volksgezondheid en Sociaal, gaf in 2020 in een onderzoek over het onderwerp toe dat het fenomeen leek “Verre van marginaal voor veel uitkeringen, met name voor verschillende sociale minima, uitkeringen gericht op mensen met een laag inkomenMet betrekking tot RSA merkte DREES bijvoorbeeld afgelopen februari op:In 2018 zal elk kwartaal een derde (34%) van de huishoudens die in aanmerking komen voor een RSA niet-ontvanger zijn, en één op de vijf (20%) gedurende drie opeenvolgende kwartalen.»

READ  Mary Paul Kenny merkt op: "Inwoners kozen voor Pfizer."

Jean-Christophe Combe presenteert deze procedure als een preambule alvorens een dossier op te stellen Solidariteit bij de bronEen grote belofte aan de campagne van Emmanuel Macron. Minister van Solidariteit bevestigt weerkaatsing Ervaring vanaf 2023″In ongeveer tien provincies van “geen recht op terugkeer”-gebiedenDaar wordt de automatische uitbetaling van sociale uitkeringen getest, in eerste instantie alleen voor VZW, activiteitenbonus en APL. Het doel is om het systeem in 2024 te veralgemenen.

zie ook – Energie: De regering “werkt naast een energiecheque aan een steun van 100 tot 200 euro voor de helft van de gezinnen die met olie werken”, kondigde Gabriel Attal aan.