Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De migraties van Freebox Delta Pop lopen weer bijna stil

De migraties van Freebox Delta Pop lopen weer bijna stil

De migraties van Freebox Delta Pop lopen weer bijna stil

Het duurde zo lang dat Free, na enige vertraging in de Delta Pop-migraties te hebben gecompenseerd, nu in het water loopt.

Sinds de lancering van Freebox Pop heeft Free zijn nieuwe Android TV-speler ook geïntroduceerd bij Freebox Delta-abonnees (nieuwe abonnees of relais), die deze kunnen kiezen in plaats van de aangesloten luidspreker die aanvankelijk in High End werd aangeboden. Ze worden zonder extra kosten aangeboden. Wat bevalt Freebox Delta-fans die niet per se Player Free-Devialet willen kopen, zolang ze hun box maar krijgen.

De tijden na de migratie nemen af, maar abonnees wachten nog steeds enkele maanden

Het is ook te zien op de site freebox.toosurtooHet is deze show die relatief meer succes oplevert, zelfs meer dan de “klassieke” Freebox Pop-show, maar de keerzijde is, zoals deze statistieken laten zien, dit de enige show is die lijdt aan aanzienlijke vertragingen bij de levering. Voor nieuwe abonnees slaagde de operator er onlangs in om terug te keren naar normaal.

Maar in de afgelopen twee maanden zijn de leveringen van Freebox Delta Pop aan abonnees die om relay hadden gevraagd, hervat, en nu is er vrijwel niets meer over, gedurende ongeveer 3 weken. In feite werd in deze periode slechts 1% van de immigratieaanvragen ingewilligd.

Status op 23 april voor bestellingen en ontvangst van Freebox Pop-aanbiedingen voor geregistreerde abonnees freebox.toosurtooEn de

Deze migratiepauze komt duidelijker naar voren in de onderstaande grafiek, waar we duidelijk kunnen zien dat de verzendingen zijn hervat sinds eind januari, maar er zijn er bijna meer geweest gedurende 3 weken.

READ  Gepensioneerden Wie zijn betrokken bij het overmaken van 100 euro?