Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Renault wordt straks beperkt tot 180 km / u

De algemeen directeur van de groep, Luca de Meo, maakte vrijdag bekend dat nieuwe Renault-auto’s beperkt zullen zijn tot 180 kilometer per uur om ongelukken te voorkomen.

naar “werknemer” Zo snel als “Het vertegenwoordigt meer dan een derde van de oorzaken van dodelijke ongevallen.”, Hij zij “Het zal worden gedekt afhankelijk van het voertuig en zal niet sneller zijn dan 180 km / u, ongeacht het model van Renault of Dacia.”Zei Luca de Meo. Renault zal in de voetsporen treden van Volvo die deze limiet in 2020 oplegde. De Renault-manager die zijn auto presenteerde “wegenkaart” Het sociale en milieuprofiel van de aandeelhouders van de groep specificeerde niet of de 180 km / u-regel van toepassing zou zijn op het sportmerk van de groep, Alpine. De nieuwe elektrische auto Mégane sowieso, die gepland staat om in 2022 te worden gelanceerd, “Het levert een cruise control die standaard is afgesteld: de snelheid wordt afgesteld op 160 kilometer per uur”Zei Luca de Meo.

Breder “Onze auto’s zullen worden uitgerust met een automatische regelaar die standaard is ingesteld en zich aanpast aan de toegestane snelheid, volgens de borden en geolocatiegegevens.”Renault-manager bevestigd. De ademautomaat, een zogenaamde “veiligheidstrainer”, houdt ook rekening met gevaarlijke bochten en rotoren.

Laten we ook kijken – In Boulogne, een bijeenkomst voor het hoofdkantoor van Renault om het banenverlies aan de kaak te stellen

Doelstelling CO2-neutraliteit

De fabrikant ontwikkelde ook zijn doelstelling van koolstofneutraliteit in Europa voor een periode van tien jaar, tot 2040, met als doel 2050 op mondiaal niveau. Door te vertrouwen op verkopen die tegen 2030 voor 90% uit elektrische en hybride auto’s bestaan, zal de fabrikant zijn leveranciers rangschikken op basis van hun CO2-uitstoot, de impact van zijn fabrieken verminderen en Maak de weg vrij voor een koolstofvrije batterijVolgens Luca de Meo.

READ  Post-kwantumcryptografie is klaar voor de strijd

Dit kan ook een Safety Trainer “Overnemen” Bestuurder op basis van voertuiggegevens, met weersindicatie of aandachtsmeter. “Als de sensoren detecteren dat de handen niet meer aan het stuur zitten, komt de auto automatisch in veiligheid.”Luca de Meo bevestigde. Een “Veiligheidsinstructeur” zal geleidelijk worden ingezet voor de voertuigen van de groep. Een “reddingscode” waarmee hulpdiensten de carrosserie van het voertuig kunnen kennen in geval van nood, en een “Brandweerlieden komen aan” De auto-accu, waardoor deze bij brand zo snel mogelijk onder water kan komen te staan, wordt vanaf 2022 in Europa uitgebreid naar het volledige assortiment.

Renault-auto’s zullen ook een ‘veiligheidsklasse’ bieden, Een gedetailleerde analyse van rijgewoonten om afwijkingen en inhalen van chauffeurs te identificeren. In samenwerking met verzekeringsmaatschappijen wordt een Safety Coach aangeboden die veilig rijden stimuleert.De CEO van Renault bevestigde. Verzekeringsmaatschappijen bieden dergelijke apparaten al aan, waarbij de prijzen in het voordeel zijn van de wijzere bestuurders.