Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Lewandowski-clan bereidt zich voor op zijn aankomst in Parijs!

Ondanks een contract dat loopt tot juni 2023, zou Robert Lewandowski volgende zomer Bayern München kunnen verlaten om naar Paris Saint-Germain te gaan. De zaak zorgt momenteel voor opschudding in Duitsland.

Robert Lewandowski opent de deur naar Paris Saint-Germain

Met Lionel Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma en Nuno Mendes deze zomer, kan PSG aan het einde van het seizoen nog steeds de transfermarkt betreden met de wens om zeer sterk toe te slaan. Nu Kylian Mbappé waarschijnlijk aan het einde van het decennium Real Madrid zal verlaten, zullen de leiders van Parijs zich op de schaal van de aanval moeten plaatsen. Volgens de informatie ontvangen van sport afbeeldingEn Robert Lewandowski Het zou volgende zomer in de Franse hoofdstad kunnen landen.

Dagelijkse lichaamsbeweging bepaalt met name dat Benny Zahavi, de zaakwaarnemer van de 33-jarige Poolse internationalHij was van plan zijn veulen bij Paris Saint-Germain te zetten voor het geval Bayern München aan het einde van het seizoen zou vertrekken. De zaakwaarnemer van de machtige Israëlische spelers, die een grote rol speelde bij de komst van Neymar bij Paris Saint-Germain in 2017, ziet met het mogelijke vertrek van Mauro Icardi en Mbappé een kans in de ploeg van Pochettino. De huidige leider van de Franse Ligue 1 staat echter niet alleen op dit punt.

Lewandowski geeft zichzelf nog 4 jaar op het hoogste niveau

altijd volgens afbeeldingEn Robert Lewandowski Hij ziet zichzelf vier jaar op hoog niveau ontwikkelen. Zahavi-densterk van zijn ingangen in Paris Saint Germain Sinds de verhuizing van Neymar is hij zelfs van plan binnenkort de eerste gesprekken met Nasser Al-Khelaifi en Leonardo te starten. Andere clubs zouden aan de race deelnemen, zoals Manchester City en Real Madrid, maar het circuit van PSG ziet er moderner uit dan ooit. Ter herinnering, de specialistische site Transfermarkt meent dat een cheque van 60 miljoen euro het mogelijk zou kunnen maken om de transfer van Lewandowski af te ronden.

READ  Filippo Ganna herwint zijn testtitel in Italië, Bok Mollema wordt gekroond in Nederland

Voortgezet…