Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De koning van de Russische tegenstander Mir arriveert in Frankrijk en riskeert al zijn rivalen in de kou te laten staan

Liddell, Aldi en de vertegenwoordigers van de andere tegenstander in Frankrijk hebben al bedenkingen. De komst van deze nieuwe concurrent zou kunnen leiden tot een snellere herverdeling van kaarten dan we denken. De Russische discountgigant Mere zal aantrekkelijkere prestaties leveren dan de Duitse superster Lidl. bezwaar Toegegeven, het is moeilijk voor te stellen dat een merk zijn prijzen verder zou kunnen verlagen zonder in te leveren op kwaliteit. Maar volgens onze collega’s in het blad KapitaalGewoon zo populair dat hij de bijnaam “De Russische Lidl” heeft gekregen. Vervolgens vertellen ze ons meer over wie deze populaire nieuwe winkels waren en wat er daarna gebeurde.

Lidl moet misschien vindingrijk zijn om dit bij te houden

De eerste Russische Lidl-winkels zouden voor het einde van het jaar in Frankrijk moeten aankomen. Kapitaal Opgezet, binnen ‘4 tot 5 maanden’ suite Voor de reacties van een van de managers van het Russische merk. De eerste winkels zullen er drie zijn en in drie verschillende steden worden gevestigd. Maar deze steden zijn nog steeds in geheimen gehuld.

Gelukkig zijn er nu meer dan 1500 Lidl-winkels in Frankrijk. Dus voordat Mir het tij kan keren, zal het lang duren. Vooral omdat het winkelconcept ons doet denken aan de winkels van Lidl in de begintijd. Mir probeert zijn concept echter niet naar voren te brengen. Twee jaar geleden arriveerde hij in Duitsland en dit jaar is het de beurt aan Frankrijk om plaats te maken voor deze wedstrijd.

In winkels zijn er geen kleine besparingen. Niets is aan het toeval overgelaten om 10-20% minder, en soms meer, tarieven aan te bieden dan de grote discountketens die in Frankrijk zijn geïnstalleerd. Daarom was de Duitse gigant Lidl al twee jaar geleden getuige van de oprichting van de gigantische Russische tegenstander in zijn regio. En als hij in het begin niet ongerust was, hebben ze allemaal hun deuren geopend voor honderd winkels. In Frankrijk zijn er slechts drie winkels om dit etablissement te starten.

READ  Ontdek wat de QR-code onthult aan de mensen die hem scannen

Maar de ader kan snel groeien. Om zulke lage prijzen aan te bieden, vertrouwt Mere op besparingen op werknemers en huurprijzen, maar ook op de winkels zelf. Dat wil zeggen dat de producten niet worden weergegeven Zoals In traditionele winkels. Het wordt kort op pallets gerangschikt. Plus, altijd volgens het tijdschrift KapitaalEn de bezwaar Ontdek dat besparingen zich uitstrekken tot de opslag van apparatuur. Maar bij Lidl is het hebben van een instore team en dicht bij de klanten staan ​​tegenwoordig een noodzaak. Naast advertentiecommunicatie of op sociale netwerken. Kosten die hij alleen acht, zijn daarom niet nodig.

Loopt het hebben van onvoldoende medewerkers het risico klanten in verwarring te brengen? Zijn het alleen automatische registraties? Kan momenteel niet antwoorden. Wat duidelijk is, is dat Lidl, Aldi en de anderen de neiging hebben om een ​​grote niche in de discountbranche te hebben. Maar deze merken richten zich ook op consumptiekwaliteit voor hun klanten en op reclame rond hun winkels. Mir lijkt echter te denken dat het de moeite niet waard was. Als gevolg hiervan wordt wat niet op de ranglijst van super-tegenstanders staat, steeds vaker genegeerd door Lidl en zijn huidige concurrenten. De Russische winkels van Lidl kunnen deze positie dan zonder veel moeite herwinnen.

Aantrekkelijke prijzen, wat verbergen ze?

Uiteraard zullen de prijzen voor Mere-producten wat Duitsland betreft bijna drie keer goedkoper zijn dan die van Lidl. Deze winkels zijn meer dan 1500 in Rusland. Ze begonnen aan de verovering van Europa met Duitsland, Roemenië en Litouwen, Polen. Volgens onze collega’s van Kapitaal, Vestigde zich in mei in Spanje en de rest niet alleen naar Frankrijk maar ook naar Engeland.

Ten slotte, als handelsmerkprijzen te abstract zijn, wordt aanbevolen dat labels voorzichtig zijn. Volgens met name Duitse consumenten waren de producten van “Russische Lidl” calorierijker en was de herkomst niet altijd duidelijk op de verpakking. Daarom voldoen de Franse consumptiegewoonten niet aan deze criteria. Consumenten willen weten wat ze eten en waar het vandaan komt. Moeten we een uitzondering maken voor drie keer goedkoper? bezwaar Hij twijfelt er niet aan dat Mere met de eerste drie winkels zeer snel zal kunnen bepalen of de oprichting in Frankrijk de moeite waard is.

READ  Frankrijk is een van de "technologische leidende landen in West-Europa", volgens France Stratégie