Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De grote aankondiging van Jerome Rotten over de toekomst van Kylian Mbappé

De grote aankondiging van Jerome Rotten over de toekomst van Kylian Mbappé

Toont deze donderdag op antennes RMC, gaf Jerome Rothen – wederom – commentaar op de tv-serie Kylian Mbappé, die enkele maanden geleden werd aangekondigd bij Real Madrid. Terwijl de voormalige speler van Monaco met Paris Saint-Germain was overeengekomen om een ​​deel van de hem op dit moment verschuldigde bedragen niet te betalen (het bedrag zal ongeveer 80 miljoen euro bedragen), keerde de voormalige Parijse speler terug naar de positie van Bondino. En voor hem zijn er enkele ondubbelzinnige tekenen…

De rest volgt na deze aankondiging

“Het is zeker, Kylian Mbappé heeft nog geen beslissing genomen (over zijn toekomst).” Er is niets gespecificeerd. Hij weet vandaag niet of hij zal blijven of vertrekken. (…) Als ik hem zie, als ik hem hoor met zijn teamgenoten, is hij veel gelukkiger dan vorig jaar. Er zijn nog steeds enkele onmiskenbare tekenen. Eigenlijk zou er vandaag de dag van alles kunnen gebeuren. ik heb een voorgevoel. Ik denk dat alles wat er vandaag bij de club gebeurt hem gelukkig maakt. De tevredenheid die hij de afgelopen maanden heeft gemist, vindt hij zeker terug bij PSG.. Is het genoeg om het avontuur in Parijs voort te zetten? Reactie in de komende weken.

kroeg. de
updaten

READ  Wereldbeker: hier is de lijst van de winnende landen