Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gratis te spelen RPG die Elden Ring en Skyrim combineert, is eindelijk beschikbaar op Steam

Wie zou er niet graag op een episch avontuur gaan om mythische wezens tegen te komen en naar schatten te zoeken? Dit zijn tenslotte slechts enkele van de redenen waarom we dol zijn op rollenspellen als Elden Ring en Skyrim.

Deze maand markeert de langverwachte release van Capcom's Dragon's Dogma 2, het vervolg op de game uit 2012 voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360, voordat deze op andere platforms verschijnt. De originele Dragon's Dogma was een enorme, onvolmaakte maar toch leuke RPG, en het vervolg heeft tot doel de formule op alle mogelijke manieren te verbeteren.

Bekijk hieronder de trailer van Dragon's Dogma 2!

Van wat we tot nu toe van Dragon's Dogma 2 hebben gezien, lijkt het erop dat het niet zal teleurstellen, vooral niet met het gigantische metalen monster geïnspireerd door de Griekse mythologie, Talos niet minder. Iets zegt me echter dat dit niet het enige epische baasgevecht in Dragon's Dogma 2 zal zijn en dat elke ontmoeting met een baas veel voorbereiding zal vergen.

Gelukkig kunnen we, ter voorbereiding op de komst van Dragon's Dogma 2 over een paar weken, beginnen met het creëren van onze eigen 'Arisen'-avatar en zelfs de trouwe pionnen die ons in het spel zullen vergezellen om het goede gevecht te strijden via de Dragon's Dogma 2-personagemaker en opslag-app. Verrassend genoeg is deze app, ook al is het niet het volledige spel, maar slechts een voorbeeld van het maken van personages, volgens SteamDB momenteel populair op Steam.

Op het moment dat we dit schrijven heeft de Dragon's Dogma 2-app in 24 uur meer dan 8.500 gelijktijdige spelers bereikt en we denken dat dit aantal zal toenemen naarmate we dichter bij de lancering van Dragon's Dogma 2 komen. De gratis Dragon's Dogma 2 Character Creator & Storage-app is ook beschikbaar in de PlayStation Store en Xbox Marketplace.

READ  Deze tieners gunnen zichzelf levenslang gratis metroritten dankzij een geweldige methode! - Tuxbord

Met deze handige app kun je elk maximaal vijf Arisen en Pawns maken, die vervolgens kunnen worden overgezet naar Dragon's Dogma 2 als ze afzonderlijk worden gekocht. Capcom vermeldde echter in de app-beschrijving dat er extra grafische opties beschikbaar zullen zijn in de volledige game. Het is echter leuk om nu de kans te hebben om verder te gaan en onze personages aan te passen wanneer ze worden uitgebracht.

Dragon's Dogma 2 zal op 22 maart beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series