Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gijzeling in Ede eindigde en er werd één gearresteerd

De gijzeling in Ede eindigde en er werd één gearresteerd

De gijzelaars zouden worden vastgehouden in Ede, in het midden van Nederland.

© Aleksandar Furtula/AP/SIPA

Paniek in Ede. In deze stad in het midden van Nederland werden zaterdagochtend de gijzelaars opgepakt. Volgens de lokale politie worden meerdere mensen tegen hun wil vastgehouden in een gebouw in het centrum van de stad. ‘Een gijzeling in een gebouw in het centrum van Eid’Ambtenaren bevestigden dit in een persbericht dat die dag werd uitgezonden Sociale website Aanstaande zaterdag 30 maart ochtend.

De gijzelaars werden vrijgelaten

Nederlands dagelijks T Telegraaf Dat heeft hij uitgedrukt Een schutter, gewapend met explosieven, kwam ’s nachts een bedrijf binnen terwijl het zich voorbereidde om zaterdagochtend de deuren te sluiten. Hij zou hebben gedreigd de kamer op te blazen T Telegraaf en andere media enz Stentoriaans. Hoewel het aantal gijzelaars niet werd gespecificeerd, zeiden lokale media dat er vijf of zes mensen werden vastgehouden. Tegen de middag kondigden de autoriteiten de vrijlating van de drie gijzelaars aan. Tegen de middag maakte de politie bekend dat de gijzeling was geëindigd en dat alle gearresteerden waren vrijgelaten.

De rest staat na deze advertentie

Een terreurdaad?

Er werd snel een veiligheidsperimeter rond het etablissement ingesteld, aldus de Nederlandse politie. Omliggende huizen werden geëvacueerd en het stadscentrum werd gesloten. Bewoners van ongeveer 150 huizen werden geëvacueerd. Op dit moment gaat de politie ervan uit dat het geen aanval is. “Op dit moment wijst niets op een terroristisch motief. » De gemeente zei dat de oproerpolitie en explosievenexperts ter plaatse waren waar de gijzelaars werden meegenomen.

READ  Nederland vereist een negatieve PCR-test om per trein, boot of bus aan te komen