Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Galaxy S21 FE is al een pijnlijke hoofdpijn voor Samsung

De release van de Galaxy S21 FE zal grotendeels worden geannuleerd of uitgesteld, vooral door het ontbreken van componenten. Hoe dan ook, dit is een onvermijdelijke hoofdpijn voor Samsung.

Introductie Samsung Galaxy S21 FE

Introductie van Samsung Galaxy S21 FE // Bron: OnLeaks

geannuleerd? Vertraagd? toekomst van Samsung Galaxy S21 FE Het lijkt kwetsbaarder dan ooit. Onlangs is dit drop-outs – Het wordt beschouwd , Maar het is niet altijd 100% betrouwbaar. – John Prosser en Max Weinbach die de lancering van de smartphone opriepen op … 11 januari 2022. Ofwel de eeuwigheid in De wereld van smartphones.

kan bevestigen

– Max Weinbach (@MaxWinebach) 14 oktober 2021

Uiteraard moet deze weg met een korreltje zout worden genomen. Het benadrukt echter het heilige mysterie dat deze telefoon voor Samsung vertegenwoordigt. Wat er ook gebeurt, de Galaxy S21 FE zal een bijzonder probleem vormen voor de Zuid-Koreaanse gigant.

een slachtoffer van imperfectie

We zouden de oorzaak van het probleem al moeten begrijpen. Niet lang geleden barstte het geluid van de ingang los Volledige ontgrendeling van de telefoon. De Samsung Galaxy S21 FE is een van de grootste slachtoffers Gebrek aan globale componenten. Hij kan zijn bouwer al onder ogen zien Weergaveproblemen op Snapdragon 888 Het is de bedoeling dat je de smartphone uitrust.

Deze chip wordt echter al door een ander model gebruikt: Galaxy Z Flip 3. Dat laatste is succesvoller dan verwacht, waar Samsung duidelijk geen compromissen wil sluiten. Daarom zal het bedrijf de nodige middelen uittrekken om zijn opvouwbare smartphone te produceren ten koste van de Galaxy S21 FE.

READ  Het is cool: het overlijden van James Webb was zo subtiel dat de telescoop zijn levensduur zou verdubbelen

Galaxy S21 FE versus Galaxy S22

Annulering lijkt dus een zeer waarschijnlijke hypothese. Maar hier is het: als de uitspraken van John Prosser en Max Weinbach dit alles in twijfel trekken, blijft de omvang van de puzzel hetzelfde. Laten we zeggen dat Samsung in januari 2022 de Galaxy S21 FE lanceert. Samsung zal de feestdagen missen die vaak bevorderlijk zijn voor massa-aankopen.

Het merk moet ook de zichtbaarheid van zijn communicatie maximaliseren om het inzicht van de consument in de reikwijdte ervan niet te verstoren. Sterker nog, begin 2022 zouden we ook de lancering moeten zien van Galaxy S22De nieuwe premium generatie van Samsung. In dit opzicht zou het niet per se zinvol zijn om de middelen op het niveau van productie, marketing en distributie te verdelen tussen de S22 en de S21 FE.

Introduceer Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22-demo // Bron: OnLeaks x Zouton

U kunt ook wedden op het echte vlaggenschip in plaats van consumenten in verwarring te brengen door een telefoon uit te brengen die de FE-versie is van het model dat vorig jaar is uitgebracht. Anderzijds, Het tekort aan halfgeleiders zal waarschijnlijk voor altijd blijven bestaan.

Kortom, welke beslissing Samsung uiteindelijk ook neemt, het zal niet gemakkelijk zijn om te maken en zal ongetwijfeld gepaard gaan met compromissen en opofferingen. De Galaxy S21 FE, al dan niet uitgebracht, is een van de kopzorgen.

Hoewel de release van de Galaxy S21 FE hoogst onzeker is, wist Samsung de sporen van de telefoon op haar sites.
Lees verder

READ  Los de zeesterkoppuzzel op