Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Fransen zijn klaar om met 110 km/u op de snelweg te rijden

De Fransen zijn klaar om met 110 km/u op de snelweg te rijden

Meer dan een op de twee mensen zou ermee instemmen 110 km/u te rijden op de snelweg om de opwarming van de aarde tegen te gaan (afbeelding). Krediet: Thierry Gachon/MAXPPP/PHOTOPQR/L’ALSACE/MAXPPP

sEen paar gezond verstand praktijken zijn voldoende op de weg om brandstof te besparen en vervuiling te verminderen. Terwijl olie duur is en de opwarming van de aarde voelbaar wordt, gaat het vooral om langzamer rijden bij het passeren, bijvoorbeeld, Van 130 tot 110 km/u op de snelweg. En de Fransen zijn klaar om hun tempo op grote snelwegen te verminderen, volgens een studie van het Elabe Institute en gepubliceerd Parijse Deze zondag.

Dus 68% van de Fransen zou het daarmee eens zijn. Rijden met 110 km/u Op snelwegen in plaats van 130 km/u om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Een maatregel die door de meerderheid van de Fransen als acceptabel wordt beschouwd met als doel de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, en met de opening van COP27 op zondag in Egypte. Terwijl personenauto’s verantwoordelijk zijn voor 12% van de vervuiling die gepaard gaat met transport in de Europese Unie, kan milieuvriendelijk rijden het brandstofverbruik onmiddellijk met 6 tot 40% verminderen, terwijl tegelijkertijd de uitstoot van vervuilende gassen en het aantal ongevallen wordt verminderd. Voor de Fransen is slechts één voorwaarde nodig: dat al deze acties hen niet meer mogen kosten. in FrankrijkVolgens hetzelfde onderzoek zou een op de twee respondenten niet meer willen betalen voor een product of dienst die wordt voorgesteld als gunstiger voor het klimaat.

READ  Deze tekenen kunnen hersenkanker veroorzaken

Controversiële actie

in 2020, Emmanuel Macron Ik heb besloten om “de discussie uit te stellen” over de 110 km/u-snelweg die wordt voorgesteld in het burgerakkoord voor […] Lees verder