Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Franse belastingdienst is voornemens om voor 2022 14,6 miljard euro terug te vorderen

De Franse belastingdienst is voornemens om voor 2022 14,6 miljard euro terug te vorderen

Gevolmachtigd Minister belast met de Overheidsrekeningen, Gabriel Atal, onthulde in een interview met onze collega’s van Le Parisien de resultaten van het fraudebestrijdingsplan van de regering.

Gabriel Attal kondigde in de kolommen van de Britse krant The Guardian aan dat de strijd tegen belastingontduiking die in 2022 wordt gevoerd, 14,6 miljard euro zal opleveren voor de openbare financiën van Frankrijk. Parijse. “Record” volgens de afgevaardigde minister belast met de openbare rekeningen, die specificeerde dat van dit bedrag “bijna 9 miljard” euro afkomstig is van recuperatie van bedrijven.

“In 2022 heeft onze strijd tegen fraude historische resultaten opgeleverd”, juichte de minister toe.

“Het is 1,2 miljard euro meer dan 2021, wat al een recordjaar was. Het is een aanzienlijk bedrag, bijna het dubbele van de begroting van het ministerie van Justitie.”

Een op de twee belastingcontroles geleid door Amnesty International

Gabriel Atal beweert dat belastingambtenaren “efficiënter dan ooit” zijn en steeds meer vertrouwen op nieuwe technologieën om fraude te bestrijden.

Volg Gabriël Atal verder Parijse.

De minister bevestigde tegelijkertijd dat Percy sociale fraude, CAF-fraude of zelfs douanefraude aanviel: “Alle fraude is laakbaar en schaamt de Fransen”.

Hughes Garnier BFMTV-journalist

De belangrijkste artikelen

READ  Aandelen herstelden na de slechtste sessie van het jaar