Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De formidabele Marcel Hirscher staat op het punt een comeback te maken – Sportinformatie – Schaatsen

De formidabele Marcel Hirscher staat op het punt een comeback te maken – Sportinformatie – Schaatsen

De achtvoudig winnaar van het algemeen klassement van de Wereldbeker Ski bereidt zich naar verluidt voor op een geweldige comeback! Dit is absoluut waanzinnig nieuws en haalt vanavond de krantenkoppen in de Oostenrijkse media.

De 35-jarige Marcel Hirscher keert volgens de informatie van Blake volgend seizoen terug op het WK onder de kleuren van Nederland, wat het tweede schokkende nieuws is, en niet onder de kleuren van Oostenrijk.

De legendarische Hirscher, sinds maart 2019 met pensioen, is van plan de hele zomer naar Nieuw-Zeeland te gaan om FIS-punten te scoren en zijn ranking te verbeteren voor de start van het volgende WK.

Hij lijkt zijn ogen te hebben gericht op de Wereldkampioenschappen die in 2025 in Saalbach gepland staan ​​en die niet ver van zijn thuisland zullen worden gehouden.

Marcel Hirscher, die blijkbaar zal worden uitgerust met Van Deer-ski’s, het merk dat hij na zijn carrière heeft opgericht, keert voor slechts één seizoen terug bij een privéteam ondersteund door Red Bull.

Na de aangekondigde terugkeer van Lucas Brathen, die ervoor koos om van Noorwegen naar Brazilië, het land van zijn moeder, te verhuizen, gaan we richting hetzelfde verhaal, tien keer groter, waarbij Marcel Hirscher het Oostenrijkse paspoort uit Nederland, het paspoort van zijn moeder, achterlaat. !

Herscher-RTL-Crystal-_37411_f_603x340.jpeg

READ  Bij Brighton schuift Manchester City gemakkelijk terug tot op één punt van Arsenal