Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De federatie wacht op “verduidelijkingen van de stadionexploitant” nadat Frankrijk en Engeland zijn afgebroken

Nadat de Franse dameswedstrijd tegen Engeland vrijdagavond was geschorst vanwege een uitval van de verlichting in de 62e minuut van de wedstrijd, werd de Franse Rugby Union gepubliceerd. uitspraak Laat in de avond. Het voorbeeld laat zien dat het was “Opheldering wacht op de stadionexploitant die verantwoordelijk is voor de continu├»teit van de werking van de faciliteiten en technische uitrusting van de arena.”.

FFR wilde dit ook verduidelijken “Dit incident vereiste geenszins dat de veiligheid van de teams en de hele organisatie in twijfel werd getrokken.”. Volgens artikel 5.10 van de World Rugby Rules, “De scheidsrechter heeft de macht om de wedstrijd op elk moment te stoppen als hij denkt dat het gevaarlijk zou zijn om door te gaan.”.

De Fransen wilden weer aan het werk

“Om deze reden, en nadat hij had aangegeven dat het sportverlichtingssysteem van het stadion pas twintig minuten nadat de wedstrijd was onderbroken, weer werkte, besloot de scheidsrechter, Madame Clara Munnarini, de vergadering stop te zetten als er een storing was in de verlichting.”, Schetst het persbericht.

Terwijl “Blue” even wilde wachten tot de lichten weer aangingen en de teams 10 minuten warming-up hadden om de wedstrijd voort te zetten, uitten de Engelse vrouwen hun bedenkingen, in de overtuiging dat er een risico was voor de gezondheid van het team. Spelers. Zo werd het resultaat van de 62e minuut (17-15 voor Engeland) bevestigd.

READ  Mercato | Mercato-Paris Saint-Germain: Griezmann, Coutinho ... Barcelona is klaar voor alles voor Neymar!