Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Breton Mile Domitro Marine Gold Medal in het European Team Championship

Breton Mile Domitru Marine, in licentie gegeven aan Cercle Paul Bert in Rennes, is een van de vier acrobaten van het Franse damesteam. Een team heeft vrijdag de gouden medaille gewonnen op het Europees kampioenschap voetbal in Sochi, Rusland.

Goud dat goed aanvoelt en goed presteert voor nationale degradatie, in een jaar dat desalniettemin ingewikkeld was voor de topsporters. Deze Europese kampioenschappen staan ​​voorlopig gepland in mei 2020 in Zweden. We moeten meer dan 20 jaar terug om een ​​dergelijke titel voor Frankrijk te vinden. Het was 2000 in Eindhoven, Nederland.

Reynaise Mile Dumitreu Marine wint de gouden medaille met het Franse nationale team

naar mij Franse GymnastiekfederatieEn de “De Fransen waren in staat om de druk te weerstaan, ook al stonden ze na de kwalificatiewedstrijden midden op het podium. Ze waren opmerkelijk in staat om de thuis spelende Russen te verslaan. Het brons ging naar de Belgen.”. Het eerste damesteam van Frankrijk stond bovenaan het podium, bestaande uit Reynaise, Mile Domitro Marin, Sarthoesis Candi Brier-Fittiere, Manon Morance en Lucy Tomoyne. “Dankzij de zeer goede diensten”.

“We zijn hiervoor gekomen en dat hebben we gedaan!”

“Het is veel emotie, veel vreugdeRennaise geeft toe: We zijn ervoor gekomen. Het was een echt gevecht met de Russen en het is gelukt! “ Verheug je opnieuw. Opgemerkt moet worden dat Rusland een van de koninginnen is op het gebied van discipline, aangezien Victoria Danilenko, de wereldkampioen, in zijn gelederen wordt geteld. “De druk was groot, ook als er geen toeschouwers waren voelden we het minder, maar de Russen waren nog thuis.” Een jaar van gezondheidscrisis had gevolgen voor de voorbereidingen voor Rennes, wiens opleiding tijdens zijn eerste geboorte werd onderbroken. “Ik was in een zeer goede vaart voordat ik sloot Ze herinnert het zich Het herstel was daarna erg moeilijk. “

Trampoline Brons

Bovendien schitterden tijdens deze Europese kampioenschappen in Rusland ook de twee Franse trampolineteams, mannen en vrouwen, die elk een bronzen medaille wonnen.

READ  "Ik kan me niet voorstellen dat hij het willens en wetens heeft gedaan", zegt Deschamps.

De driekleurige clan behaalde ook zes plaatsen in de halve finales van het enkelspel in de trampoline en vijf finales (vier individuen en één per team) in de degradatie van de junioren. Zondag verder met het optreden van met name René Hippolyte Herg, die als junior werd gekozen voor de finale met Axel Dorries, die na twee goede series op de eerste plaats kwam in de kwalificatiewedstrijden. Maëlle, 8 in het enkelspel, maar vooral 3 met Frankrijk, plaatst zich niet voor de enkelspanfinale.

Competities volgen elkaar op

De volgende grote deadlines voor wiskunde, de Franse kampioenschappen zijn op 12 en 13 juni, hoogstwaarschijnlijk in Colomier (31), maar de locatie lijkt nog niet helemaal stil te staan, en dan komt er een etappe van het WK, 26 juni en 27 in Coimbra, Portugal, die nog steeds wordt georganiseerd Onduidelijk, om het Wereldkampioenschap eind november in Baku, Azerbeidzjan te beëindigen. Merk op dat als trampoline sinds 2000 als Olympische specialiteit is geregistreerd, de achteruitgang dat niet is. Dus de terugtrekkende kampioenen gaan deze zomer niet naar Tokio.

Lees verder over deze onderwerpen